|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
gamzerkan
Site Gezgini

|
| "ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları... 13 May 2008, 12:47 | |
| | Bence saçmalık. Bunları öğrencilerin yapmasına imkan varmı yani Allah aşkına ya.Öğretmenler birşeyi yaparken bu kadar da aktif olmamalı. Abartı herşey ortada.İnanılacak şey değil. | |
|
|
 |
igzemel
Seçkin Üye

| "ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları... 13 May 2008, 12:52 | |
|
 |
 |
Tabiiki yardımsız yapmamışlardır... Kendileri yapmışsa bile , okuldaki eğitimlerinin dışında kesinlikle özel eğitim görmüşlerdir...
Kimsenin kendi öğretmenliğini sorgulamasına gerek yok... İmkanı olan her çocuk, tahmin edebileceğimizden ötesini başarabilir bence  |
KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL | |
|
|
 |
shnbrs
Aktif Üye

| "ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları... 13 May 2008, 12:56 | |
|
 |
 |
Gizemin sitesinin kaynak kodunda da
<META NAME="author" CONTENT="eray"> yazıyo, yardımlaşmışlar sanırım.. |
evet hocam,
hatta linklere bakarsanız
http://bote.balikesir.edu.tr/~bote0336b/eray/anasayfa.htm
http://bote.balikesir.edu.tr/~bote0336b/gizem/hosgeldiniz.htm
hostları da aynı. bilmiyorum. acaba bunlar kardeş mi. babaları yada akrabası da balıkesir ünv. de mi çalışıyo. dimi yani var bi şeyler.
diğer yandan yapılan yorumlara önyargılı diyen arkadaşlar biraz gerçekci olsalar bu sitelerin öğrenciler tarafından hazırlanamayağını anlarlar. lise öğrencilerinin bile sıkıntıları varken bence bu siteler öğrenci işi değildir. şahsi görüşüm böyle. | |
|
|
 |
sarpedon
Yeni Üye

|
| "ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları... 13 May 2008, 18:07 | |
| Bilişim konusu ilgiyle büyüyen bir şey. Öyle mesajlar yazılmışki sanki bu öğrenciler sadece word excel internette sörf yapan gençlik. Ben bütün öğrencilerimin öyle olduğunu düşünmüyorum en azından.
Siteler tamamıyla öğrenciler tarafından muhakkak ki yapılmamış Sonuçta bizler öğretmeniz ve onların rehberiyiz.Keske yarıyıl tatilimizden feda edip bizlerde ilgili olan öğrencilerle çalışmamızı yürütseydik. Ama bu kadar emin bir şekilde acımasız bir şekilde konuşmak bence çok daha vahim. Niyemi daha düne kadar ilköğretimde okuyan Furkan Emrehan Kılıç içinde aynı şeyler söylendi ve o sözcükleri kullananlar şu an yutkunarak konuşuyorlar. (www.furkankilic.com) bu öğrencide bu yarışmayı düzenleyen topluluk tarafından ödüllendirildi. | |
|
|
 |
Eraya
Yeni Üye

|
| Eray ALPARSLAN 28 Tem 2008, 17:15 | |
| evet hostlarımız aynı çünkü öğretmenimizin okuduğu ünüversite nin hostundan kullandık.anlatokulunun hostunda problem vardı,ve özel eğitim aldık bu kurallara aykırı değil !
En son Eraya tarafından 27 Ekm 2008, 16:57 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi | |
|
|
 |
kaanizm79
Aktif Üye

| "ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları... 28 Tem 2008, 18:14 | |
| sarpedon arkadaşım biraz sert eleştiri yapmışsın bence. ben sdü bil.sist.öğrt. olarak okulu bitirdim.TEF. işimiz çip programlayıp elektronik devre tasarlamaktı. yazılım üzerine delphi aldık. web tasarım eğitimi programımızda yoktu hatta yazılım özürlüsü bir programdı. (kendim okuldan sonra flash, dreamweawer vb öğrendim tabiki). ama yeni atanan bir donanımcı bilmeyebilir.kabul etmesi bile erdemdir deyip gelişmeye yardımcı olmamız gerek.
o sitelere gelince o çocuklar sbs oks vb ders notu telaşında olan öğrenciler. sitelerde flash konuşturuluyo ve ilköğretim öğrencisinin bu kadar iyi olmasına inanmamı kimse bekleyemez. mantığını bilmeleri ve o siteyi yardımsız yapmaları imkansız. sonuçta her öğrenci için bir yardımcı öğretmen vardı kural gereği. sanırım yönlendirmeden çok daha fazlası var bu işte. ama yinede genel anlamda güzel siteler çıkmış ortaya. çalışma anlamında takdir ediyorum. | |
|
|
 |
mkaratas
Seçkin Üye

| "ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları... 28 Tem 2008, 19:22 | |
| ne kadar yardım alsalarda bende zannetmiyorum. özel okulda öğretmenlik yapıyorum. 7-8 sınıf öğrencileri bilgisayar uzmanı olmuşlar sanki. hobi olarak photoshop kullananlarda var ama yardımla bile bu kadarını zor yaparız dediler bana.
bence de hiç de etik bir davranış değil. bu öğrencilerin yarışı. | |
|
|
 |
|
|