Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Fen lisesi ve Anadolu liseleri Anketi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Hangi Liseyi düşünüyorsunuz
Fen Lisesi
5%
 5%  [ 1 ]
Anadolu Lisesi
33%
 33%  [ 6 ]
Anadolu Meslek Lisesi
38%
 38%  [ 7 ]
Ticaret Meslek Lisesi
5%
 5%  [ 1 ]
Anadolu Öğretmen Lisesi
16%
 16%  [ 3 ]
Toplam Oylar : 18

YazarMesaj
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Fen lisesi ve Anadolu liseleri Anketi    28 Hzr 2008, 21:47Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar sınava girenler buyrun düşünceleriniz paylaşın
Hangi liseyi düşünüyorsunuz?

En son mkpatriot tarafından 29 Hzr 2008, 16:23 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Fen lisesi ve Anadolu liseleri Anketi    29 Hzr 2008, 15:17Alıntıyla Cevap Gönder

Başlıgı boş geçirmeyelim diye anket yaptım Very Happy

En son mkpatriot tarafından 29 Hzr 2008, 16:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Fen lisesi ve Anadolu liseleri Anketi    29 Hzr 2008, 15:19Alıntıyla Cevap Gönder

benden anadolu lisesi
Fen lisesindeki çocuklar zekiler ama fazla uçlara gitmemeklazım ortalma zekiler yeter gibi Mr. Green Mr. Green Neutral Idea
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Fen lisesi ve Anadolu liseleri Anketi    26 Tem 2008, 20:42Alıntıyla Cevap Gönder

Anadolu ticaret meslek, anadolu teknik lise, anadolu iletişim meslek lise vb. tüm anadolu türü olup mesleki eğitim veren okulları anadolu meslek liseisi diye nitelendirebiliriz sanırım.
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Fen lisesi ve Anadolu liseleri Anketi    26 Tem 2008, 21:33Alıntıyla Cevap Gönder

Fen lisesi diyorum başka da bişey demiyorum...Zeki öğrenciler her zaman daha iyidir...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Fen lisesi ve Anadolu liseleri Anketi

page generation = 0.42554 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması