|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
cans
Aktif Üye

| İlsis sayfasında kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazılmıyor. Pasif durumda. 15 Mar 2008, 23:35 | |
|
olmadı | |
|
|
 |
cans
Aktif Üye

| İlsis sayfasında kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazılmıyor. Pasif durumda. 15 Mar 2008, 23:36 | |
| | format mı atsam ya. canımı sıktı. | |
|
|
 |
discovry
Seçkin Üye

|
| İlsis sayfasında kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazılmıyor. Pasif durumda. 15 Mar 2008, 23:41 | |
| başka türlü iflah olmaz.
formattan bıktıysanız acronis le yedekleyin, daha özgür çalışın. ben ayda bir çökertiyorum. acronisle 8 dakikada geri yüklüyorum. korkmadan çalışmak için tek yöntem. | |
|
|
 |
atsl
Aktif Üye

| İlsis sayfasında kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazılmıyor. Pasif durumda. 16 Mar 2008, 0:27 | |
| Başlat'dan Çalıştır'a gelin.
Aç kutusuna regsvr32 jscript.dll yazarak Enter'a basın. Gelen uyarı penceresini Tamam butonuna basarak kapatın.
Başlat'dan Çalıştır'a gelin.
Aç kutusuna regsvr32 Vbscript.dll yazarak Enter'a basın. Gelen uyarı penceresini Tamam butonuna basarak kapatın.
sorun çözülmüştür.  | |
|
|
 |
cans
Aktif Üye

| İlsis sayfasında kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazılmıyor. Pasif durumda. 16 Mar 2008, 0:35 | |
|
 |
 |
Aç kutusuna regsvr32 jscript.dll yazarak Enter'a basın. Gelen uyarı penceresini Tamam butonuna basarak kapatın.
Aç kutusuna regsvr32 Vbscript.dll yazarak Enter'a basın. Gelen uyarı penceresini Tamam butonuna basarak kapatın.
sorun çözülmüştür.  |
evet arkadaşlar sorun çözüldü.
teşekkürler atsl... | |
|
|
 |
alfonso48
Site Gezgini

|
| İlsis sayfasında kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazılmıyor. Pasif durumda. 26 Mar 2008, 22:24 | |
|
 |
 |
sorun çözülmüştür.  |
bunlara hata mesajı veriyor anlamadım gitti yaa | |
|
|
 |
alfonso48
Site Gezgini

|
| İlsis sayfasında kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazılmıyor. Pasif durumda. 26 Mar 2008, 22:27 | |
| ellerine sağlık kardeş oldu yenşden başlattım saol varol (: | |
|
|
 |
ankirali
Yeni Üye

|
| İlsis sayfasında kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazılmıyor. Pasif durumda. 26 May 2008, 22:55 | |
| | evet -başlat -çalıştır.. yolunu izleyerek sorun bende de çözüldü. kafama takıldı bu neden oluyor? | |
|
|
 |
resha
Aktif Üye

| İlsis sayfasında kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazılmıyor. Pasif durumda. 03 Hzr 2008, 11:13 | |
|
 |
 |
sorun çözülmüştür.  |
Allah razı olsun sabah milli eğitimde rezil olacaktık imdadımıza yetişti...  | |
|
|
 |
aydin67
Yeni Üye

|
| İlsis sayfasında kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazılmıyor. Pasif durumda. 26 Tem 2008, 16:14 | |
| | aşağıdaki önerilerin hepsini yaptıysan olmadı ise format at | |
|
|
 |
ilede_sen
Seçkin Üye

Kayıt: 09 May 2008 Mesajlar: 741 Konum: istanbul/mecidiyeköy |
| İlsis sayfasında kullanıcı adı ve şifre bölümüne yazılmıyor. Pasif durumda. 26 Tem 2008, 17:13 | |
| | mozilla firework yükle | |
|
|
 |
|
|