Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

yeni atanacak öğretmenlerin branş ve sayıları

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

yeni atanacak öğretmenlerin branş ve sayıları    24 Tem 2008, 18:39Alıntıyla Cevap Gönder

Emekliliği düşünmeye başlamışsınız bakıyorum...Daha 50 kere değişir o yasa....SmileSmileSmileSmile
pink
Site Gezgini
Site Gezgini

yeni atanacak öğretmenlerin branş ve sayıları    25 Tem 2008, 13:40Alıntıyla Cevap Gönder

polwert yazmış:
Emekliliği düşünmeye başlamışsınız bakıyorum...Daha 50 kere değişir o yasa....SmileSmileSmileSmile

seni bu formun en muhalefeti seçiyorum hocam...
En azından bana karşı Very Happy
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

yeni atanacak öğretmenlerin branş ve sayıları    25 Tem 2008, 13:44Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler ne kazandım????

Laughing Laughing Laughing Laughing
pink
Site Gezgini
Site Gezgini

yeni atanacak öğretmenlerin branş ve sayıları    25 Tem 2008, 13:46Alıntıyla Cevap Gönder

hımm ne kazandın kocaman bir aferin yeteli mi????
ppll
Aktif Üye
Aktif Üye

yeni atanacak öğretmenlerin branş ve sayıları    25 Tem 2008, 14:15Alıntıyla Cevap Gönder

1172 iyi bir alım değeri, Böte mezunları bu fırsatı kaçırmasın derim. Gerçi bu alım fazlalığı da seçim yatırımı gibi görünüyor. en azından bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Mezun sayısı artıyor, Atanılan yerlerde çok iyi yerler de, sınıf öğrt. gönderildiği yerleri aratmıyor, Bakanlık artık köylere bile BT sınıfı kuruyor. Artık Teknoloji her yerde, bu durumun bize getirdiği kötü yanlarından birisi yeni mezunları köy lere göndermelerin başlaması..

Hadi bakalım daha neler görüceğiz. Atama bekleyen arkadaşlarıma bol şans dilerim...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

yeni atanacak öğretmenlerin branş ve sayıları

page generation = 0.26591 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması