Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
basri er
Yeni Üye
Yeni Üye

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 11:59Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım eline saglık farklı bir çalışma olmuş ama eleştirilere biraz açık olmalısınız
hademirel
Site Gezgini
Site Gezgini

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 12:08Alıntıyla Cevap Gönder

bir sayfaya geçtiğimiz zaman
ana sayfaya nasıl döneceğiz.
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 12:52Alıntıyla Cevap Gönder

serefcan yazmış:
Elinize sağlık. Site adresi yanlış alınmış " http://istasyonioo.meb.k12.tr/" yerine " http://istasyonio.meb.k12.tr/ " şeklinde olmalıydı.

İyi de adresi ben almadım...İlçeden verildyiydi bu adres...Daha önce kimse böyle birşeye dikkat etmemişti...Smile Ben bile Smile Neyse her güzelin bir kusuru olur canım SmileSmileSmileSmile
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 12:57Alıntıyla Cevap Gönder

hademirel yazmış:
bir sayfaya geçtiğimiz zaman
ana sayfaya nasıl döneceğiz.

84 defa İzlenme, 99.84 KB

ana.jpg

ulu2000
Site Gezgini
Site Gezgini

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 14:19Alıntıyla Cevap Gönder

Klasik site görünümü olmamasını çok sevdim.
Üstte banner, altında 6-8 link. meb haber bandı, özlü sözler, hava durumu vb. hep aynı şeyler...

epey faklı ve özgün, kutlarım.
Sadece geri dönüşlerdeki simgeyi büyült. Ana sayfa resmi var, oraya basın demişsin,
sen belirttikten sonra bile bulamadım, zor gördüm.

internet tecrübesi az olan biri "ANA SAYFA" yazmadığı sürece anlamaz.

Tebrikler.
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 14:31Alıntıyla Cevap Gönder

Zaten artık oraya parlayan sönen beni tıklayın dercesine bi "Ana Sayfa" butonu koyacam...SmileSmileSmileSmile
Hayır zaten çok fazla link yok kolayca bulunur demiştim ama büyük sorun haline geldi...
Idea Idea
ramconet
Aktif Üye
Aktif Üye

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 16:25Alıntıyla Cevap Gönder

Menüleri kovalamaktan başım döndü Laughing
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 18:31Alıntıyla Cevap Gönder

Abartma canım sende o kadar da değil... Very Happy Very Happy Very Happy
ramconet
Aktif Üye
Aktif Üye

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 19:29Alıntıyla Cevap Gönder

polwert ne tür klavye kullanıyorsun, bizim bilmediğimiz bir klavye türü mü var yoksa Very Happy Q'DAN POL'A TERFİ ETMİŞSİN
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 19:49Alıntıyla Cevap Gönder

Laughing Laughing Laughing Laughing Nihahahahhahahah Laughing Laughing Laughing Laughing
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR

page generation = 0.38849 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması