Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

Eğiticilerin Yaz Tatili

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Eğiticilerin Yaz Tatili    24 Tem 2008, 8:58Alıntıyla Cevap Gönder

ozkan-kaya arkadaşımızın dediği izin yönergesinde var.
ozkan-kaya
Yeni Üye
Yeni Üye

Eğiticilerin Yaz Tatili    24 Tem 2008, 9:04Alıntıyla Cevap Gönder

sayın hocam ben eğiticiyim
Milli Eğitim bakanllı personeli izin yönergesine bi bak istersen ondan sonra var mı yok mu diye karar ver
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/56.html
ozkan-kaya
Yeni Üye
Yeni Üye

Eğiticilerin Yaz Tatili    24 Tem 2008, 9:07Alıntıyla Cevap Gönder

Açık açık yazıyo

Öğretmenlerden diğer hizmet sınıflarına ait kadrolara atananlara, yaz ve yarıyıl tatilini kullanmış olmaları halinde o hizmet yılına ait yıllık izin verilmez. Bunlardan yarıyıl tatilini kullanmış ancak yaz tatilini kullanmamış olanlara 10 uncu maddeye göre kullanabilecekleri yıllık izin süresinden yarıyıl tatiline ait süre düşülerek o yıl için kalan süre kadar izin kullandırılır.
pisipc
Site Gezgini
Site Gezgini

Eğiticilerin Yaz Tatili    24 Tem 2008, 9:23Alıntıyla Cevap Gönder

ozkan-kaya yazmış:
sayın hocam ben eğiticiyim
Milli Eğitim bakanllı personeli izin yönergesine bi bak istersen ondan sonra var mı yok mu diye karar ver
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/56.html

bu yönergeye göre herşey çok açık. Sad
ayesiloglu
Site Gezgini
Site Gezgini

Eğiticilerin Yaz Tatili    24 Tem 2008, 9:36Alıntıyla Cevap Gönder

ozkan-kaya yazmış:
Açık açık yazıyo

Öğretmenlerden diğer hizmet sınıflarına ait kadrolara atananlara, yaz ve yarıyıl tatilini kullanmış olmaları halinde o hizmet yılına ait yıllık izin verilmez. Bunlardan yarıyıl tatilini kullanmış ancak yaz tatilini kullanmamış olanlara 10 uncu maddeye göre kullanabilecekleri yıllık izin süresinden yarıyıl tatiline ait süre düşülerek o yıl için kalan süre kadar izin kullandırılır.

hocam atama diye görevlendirme demiyo.
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

Eğiticilerin Yaz Tatili    24 Tem 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

ozkan-kaya hocam; birincisi ben sizin söylediğinizi ilk defa duyuyorum dedim, böyle bir şey yok demedim. İkincisi de zaten istediğim mevzuat linkiydi. Ben var veya yok demedim. Mevzuat istiyorum çünkü burdan(İlçe Mem'den) eğiticilere ait mevzuat istiyorlar benden. Verdiğiniz linke gidip çıktısını alıp vericem. Derdim bu. Kimseyle bir tartışmaya girmek niyetinde değilim sadece bilgi almaya çalışıyorum.
Ayrıca da gönderdiğiniz linke bakmıştım, tekrar baktım ve karar verdim:
'atanan' ibaresi var 'görevlendirilen' ibaresi yok. Sorun da burda zaten, bizim durumumuza uygun bir yönetmelik var mı diye sormuştum. Sorumu tekrarlıyorum. Bu yönetmelikte bizim durumumuzu acıklayan bir madde yok çünkü.
ozkan-kaya
Yeni Üye
Yeni Üye

Eğiticilerin Yaz Tatili    24 Tem 2008, 10:22Alıntıyla Cevap Gönder

Sponge Bob hocam
yanlış anlamışım yazını ve yanlış yorum yapmışım
özür dilerim sizden, kusura bakmayın

"Atanan" mevzuuna gelince
müdürlüğe ve müdür yardımcıığına görevlendirme ile bakan herkese de aynı uygulama yapılıyo.onlarda görevlendirme ile çalışıyo ama atanan ,atanmayan gibi bir ayrım yapıllmıyo
il/ilçe milli eğitimin bu maddeden haberi yoksa ayrı konu
hatta müdür yetkili öğretmenlere bile aynı muamele yapılıyo
bizim içinde üzülerek söylüyorum ki aynı şey geçerli
ayrıca malum bizim ile ilgili bi yönetmelik vs daha yok
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

Eğiticilerin Yaz Tatili    24 Tem 2008, 11:21Alıntıyla Cevap Gönder

Rica ederim hocam ne demek, yanlış anlamış olabilirsiniz elbette.
Aşağıda eklediğim yazının geçerliliği nedir onu bilmiyorum. Ama şunu da söylemeliyim;
tanıdığım bütün eğiticiler 20 günlük iznini kullanıyorlar.
Her zamanki problem işte, yönetmelikler yoruma o kadar açık ve belirsiz ki
herkes kendine göre yorumlayıp kendine göre uyguluyor.
Ben aşağıda eklediğim yazının çıktısını alıp verdim.
Kabul ettiler çünkü orada, eğiticilerin çalıştıkları yerin çalışma saatlerine ve izinlerinde de
yine oranın çalışma esaslarına tabi oldukları gibi bir ibare var. Yani burda memur konumundaysak ve 1 yıldan 5 yıla kadar memurlar 20 gün izin kullanıyorsa bizim de kullanmamız gerekir diye bir anlam çıkıyor.
Ama eminim sizin söylediğiniz mevzuatı göstersem, bu kez de ordakine göre davranırlardı.
Yine her şey belirsiz yani. Ama bence siz yukarıdaki dosyayı bir gösterin.
Umarım insafa gelirler.

EĞİTİCİ BİLGİSAYAR FORMATÖR ÖĞRETMENLERİN GÖREVLENDİRİLME VE ÇALIŞMA ESASLARI.zip
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  EĞİTİCİ BİLGİSAYAR FORMATÖR ÖĞRETMENLERİN GÖREVLENDİRİLME VE ÇALIŞMA ESASLARI.zip
 Dosya Boyutu:  8.24 KB
 İndirilme:  30 defa

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

Eğiticilerin Yaz Tatili

page generation = 0.19432 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması