|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
balakom
Aktif Üye

|
| LİSANSLI YAZILIM UYARISI 23 Tem 2008, 0:15 | |
| peki tamam, güzel kampanya, lafımız yok, lisanslı yazılımın başımızın üstünde yeri var ama alın bu tavuğu burdan yaav
| |
|
|
 |
bogrt
Seçkin Üye

| LİSANSLI YAZILIM UYARISI 23 Tem 2008, 0:16 | |
|
 |
 |
okuluma dvd göndermiş. Dreamveaver Flash mılaş Maaşallah var.
İki tane sorunucuğumuz var.
1- Okuldaki bilgisayarlardan en yüksek RAM 256
2- Okulda DVD Rom yok. |
+
| |
|
|
 |
Yalnız_Kurt
Süper Üye

| LİSANSLI YAZILIM UYARISI 23 Tem 2008, 7:21 | |
| evet aynen katılıyorum hangi para ile alacaz biz bu yazılımları yazık yaaa
ayrıca bizim ab da (exper) xp orjinal tüm office ler ise sahte önce bunu bir çözmek lazım
konu ile ilgili genelge
| Açıklama: |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
2008_17 sayılı genelge.rar |
| Dosya Boyutu: |
23.49 KB |
| İndirilme: |
7 defa |
| |
|
|
 |
ebfo45
Seçkin Üye

| LİSANSLI YAZILIM UYARISI 23 Tem 2008, 8:01 | |
| | Diğer kurumları bilmem ama Microsoftun eğitimde işbirliği anlaşması çerçevesinde bakanlığımızla anlaşması var. bu bağlamda cüzi fiyatlara lisans veriliyor. zaten son kurulan bütün btslerde yazılımlar lisanslı. diğer arkadaşlara da katılıyorum bakanlığımız bu anlaşma çerçevesinde bütün yatırımlarını .net yani microsoft tabanlı yaptı. bu konuda eğitim teknojilerine ulaşılırsa belki bir çalışma yaparlar.
| |
|
|
 |
ebfo45
Seçkin Üye

| LİSANSLI YAZILIM UYARISI 23 Tem 2008, 8:03 | |
|
 |
 |
Sanırım birçok okul idaresindeki birçok program korsan.
Dreamweaver vs kaç para verildi? Onun yerine aynı işi yapan PARDUS üzerinde çalışan onlara program var. Belki diyebilirsiniz, onlar dreamveawerin yerini tutmaz, ama bir soru karşınıza çıkıyor: Dreamveawerde olup ta diğerlerinde olmayan kaç özelliği kullanıyorsunuz? Yada kullanıyor musunuz?
|
Linuxta Adobe Flashın yaptığı işi yapan hangi program var bilgi verirseniz sevinirim.
| |
|
|
 |
Sponge Bob
Aktif Üye

|
| LİSANSLI YAZILIM UYARISI 23 Tem 2008, 9:01 | |
| Arkadaşlar Microsoft biz öğretmenlerle, okullarla filan uğraşmaz, rahat olun. Biz olmasak kim bilirdi, kim tanırdı onların yarım yamalak programlarını, beyin özürlü işletim sistemlerini
Eğer öyle bişey olursa hepimiz Linux kuruveririz. Bunu göze alamazlar. Onların işleri büyük şirketlerle. Okullara dokunacaklarını asla düşünmüyorum.
| |
|
|
 |
@lperen
Süper Üye

| LİSANSLI YAZILIM UYARISI 23 Tem 2008, 9:16 | |
| | Aslında okullarda kullanılacak olan tüm programlar, program şirketleri tarafından ücretsiz sağlanmalıdır.
| |
|
|
 |
mkaratas
Seçkin Üye

| LİSANSLI YAZILIM UYARISI 23 Tem 2008, 9:32 | |
| aslında devlette ne yaptığının farkında. SEn lisanslı kullan diyor kendisi lisans göndermiyor. Yeni müfredatta ağırlıklı office'e yer veriliyor. Aslında bu iş bana kurtuluş savaşını hatırlatıyor. Askere silah veriliyor mermi yok. ayağında çarık yok git düşmanı yen diyorlar ve yeniyorlar.
bizde öğretiriz.
| |
|
|
 |
|
|