Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
suleymanbaba
Yeni Üye
Yeni Üye

DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM    10 Tem 2008, 10:08Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR DYNED PROGRAMINA SINIF OLARAK ÖĞRENCİ EKLEMEK İSTİYORUM TALİMAT GEREĞİ İSİM E-POSTA VE ŞİFREYİ TXT FORMATINDA HAZIRLADIM ÖĞRENCİ AKTARMA MENÜSÜNDEN LİSTEYİ AKTARDIM SADECE BİR TEK İSMİ PROGRAMA KABUL ETTİ DİĞER ÖĞRENCİLERİN ESAMESİ OKUNMUYOR NEREDE HATA YAPTIM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ SAYGILARIMLA
yunusum
Aktif Üye
Aktif Üye

DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM    22 Tem 2008, 23:49Alıntıyla Cevap Gönder

ilk ismi kontrol etmen için gösteriyor.eger dogru ise altta sürdür diye bir bölüm var oraya tıklarsan diğerlerinide yüklemeye başlıyor.
infoeraser
Yeni Üye
Yeni Üye

DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM    10 Eyl 2008, 11:19Alıntıyla Cevap Gönder

acaba bununla ilgili bir örnek txt dosyası koyabilir misiniz bilen arkadaşlar
ibrahimdemircan
Aktif Üye
Aktif Üye

DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM    10 Eyl 2008, 11:30Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın hocam Excell programında

A sütununa öğrenci isimleri,

B sütununa mail adresleri (mail adreslerinde türkçe karakter kullanmayın ve hotmail.com uzantılı mail adresleri daha önceden sisteme diğer okullardan tanıtıldığı için çakışmalar olabiliyor. Bunun için sanal bir mail adresi uydurabilirsiniz.),

C sütununa şifreler (şifrelerde de türkçe karakter kullanmayın.)

daha sonra dosya - kaydeti seçip
kayıt türü = Metin (Sekmeyle ayrılmış) seçip kaydediyorsunuz .

Son olarak sistemi açıp menüden öğrenci adlarını içe aktar ı seçip dosya yolunu gösterin tamam....
infoeraser
Yeni Üye
Yeni Üye

DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM    15 Eyl 2008, 9:56Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkür ederim hocam
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

DYNED SORUNUNA YARDIM İSTİYORUM

page generation = 0.18615 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması