Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Google pagerank-SEO-Alexa-Arama Motorları

google çıkmıyor!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
nuresma
Site Gezgini
Site Gezgini

google çıkmıyor!!    22 Tem 2008, 22:38Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bilgisayarımda birden google toolbar ile ilgili bir yazı çıktı vede hangisini işaretlediğimi hatırlamıyorum galiba onayladım sonrada giriş sayfam olan google ye erişemiyorum açılmıyor diğer sitelere bağlanırken sadece google de sorun çıkıyor http://www.google.com/search?q=www.google.com.tr&rls=com.microsoft:tr:IE-Address&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SKPB buraya bağlanıyor. İnternet geçmişini sıfırladım bütün ayarlarla oynadım ama nafile olmuyor fikri olan varsa lütfen yardım etsin
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

google çıkmıyor!!    22 Tem 2008, 22:51Alıntıyla Cevap Gönder

Sadece geçmişi mi temizlediniz yoksa çerezleri de temizlediniz mi. Geçmişi değil de çerezleri temizlemeniz gerekir.

Çereleri temizleyip girmeyi deneyin. IE, Mozilla, Safari, birden fazla tarayıcı kullanıyorsanız onlardan da bağlanmayı deneyin.

En son sisyphem tarafından 22 Tem 2008, 22:54 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
yunusum
Aktif Üye
Aktif Üye

google çıkmıyor!!    22 Tem 2008, 22:52Alıntıyla Cevap Gönder

program ekle kaldırda google araç cubukları ile ilgili program varsa onu kaldır.sorun çözülür.tam yükleme yapmaadıgı için olabilir.geçen aynı problemle karşılaşan bir bilgisayarda bu problemi böyle çömüştüm..insallah faydası olur.
nuresma
Site Gezgini
Site Gezgini

google çıkmıyor!!    22 Tem 2008, 22:58Alıntıyla Cevap Gönder

çerezleri nerden sileceğimi göremedim Neutral baktım ama ayrıca internet ayarlarını sıfırladım Sad

program ekle kaldırdan google toolbarı kaldırdım ama faydası olmadı Sad
yunusum
Aktif Üye
Aktif Üye

google çıkmıyor!!    22 Tem 2008, 23:00Alıntıyla Cevap Gönder

sistem geri yüklemeyi dene.problemin başladığı günden önceye sistemi yükle
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

google çıkmıyor!!    22 Tem 2008, 23:03Alıntıyla Cevap Gönder

Mozilla kullanın. Hem Mozillaya geçmek için iyi fırsat. IE den daha güvenirlir ve hızlı. İndirmek için http://pv-mirror01.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.0/win32/tr/Firefox%20Setup%203.0.exe
nuresma
Site Gezgini
Site Gezgini

google çıkmıyor!!    22 Tem 2008, 23:16Alıntıyla Cevap Gönder

yunusum yazmış:
sistem geri yüklemeyi dene.problemin başladığı günden önceye sistemi yükle

teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti beynim donuyor sorun çıkınca Confused sistem geri yükleme yapınca tamamlanamadı dedi ama sorunuda çözdü anlamadım. teşekkür ederim ilgilenenler için Smile
yunusum
Aktif Üye
Aktif Üye

google çıkmıyor!!    22 Tem 2008, 23:18Alıntıyla Cevap Gönder

önemli değil kolay gelsin
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Google pagerank-SEO-Alexa-Arama Motorları

google çıkmıyor!!

page generation = 0.52943 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması