Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
adn
Site Gezgini
Site Gezgini

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    20 Tem 2008, 15:27Alıntıyla Cevap Gönder

iki senelik yüksekokul mezunu arkadaşlarTürkiye de yüzlerce ara eleman eksiği var.devlet sizi öğretmen olarak değil ara eleman olarak yetiştiriyor.O yüzden iki senelikler lütfen kendi işini yapsın.öğretmenlikte ne işiniz var.oh ne ala memleket öss de iyi puan alamıycaksın iki sene okuycaksın ben de öğretmen olayım diyeceksin.senin bildiğin herşeyi ve daha fazlasını burdaki öğretmen arkadaşlarda biliyor.o yüzden hadi başka kapıyı Allah versin ve hakettiğiniz kadarını isteyin.
haliber
Yeni Üye
Yeni Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    20 Tem 2008, 16:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar dediğiniz gibi ise 2 yıllıkları 4/B li yapılacak ise burada laf kalabalığı yapmayalım icraat yapalım. bildiğiniz bir yer varsa oralara tepkimizi iletelim ve gücümüzü gösterelim. artık devir değişti eskidendi bir çobanın önderliğinde bir yerlere gitmek. ben şahsen içime sindiremiyorum öss ye çalış ve 4 yıl oku üstüne kpss yi zor bela kazan sonra seni aptal yerine koysunlar. bilmiyorum haksızmıyım söyleyin arkadaşlar.. Mad Mad
beterbocek
Aktif Üye
Aktif Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    20 Tem 2008, 17:40Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR EVET TEPKİ GÖSTERELİM
Olay Bilgisayarı iyi bilnek değil iyi eğitimci olmak
ve buralara gelmek için verdiğimiz emek
2 yıllık arkadaşlara soruyorum öğretmen olmak için emek verdin mi sen eğitimci nasıl olunur biliyor musun
ülkemizin ara elemana da ihityacı var mesleğiniz neyse onu yapın
beterbocek
Aktif Üye
Aktif Üye

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    20 Tem 2008, 17:41Alıntıyla Cevap Gönder

asıl tepkiyi bizim forumlarda böyle tartışmamıza sebep olanlara verilmeli
cogullu
Moderatör
Moderatör

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak    22 Tem 2008, 18:22Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar konu baya eskidi, zaten mahkeme atanan 4Clilerin hepsini iptal etti hak da yerini bulmuş oldu.
konu eskidiği için kilitlenmiştir.
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

MEB, 3500 4/C'liyi 4/B'li Yapacak

page generation = 16.36607 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması