|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
piano81
Yeni Üye

|
| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 27 Hzr 2008, 21:32 | |
| merhaba, ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını içeren yönetmelik hangisi bilen var mı?
Okulumda norm kadro 2 öğretmen olduğu için 2 lab var fakat tek öğretmenim idare 2 labıda bana zimmetlemek istiyor. Zimmeti kabul etmek zorunda mıyım? Seneye velilere kurs açmak istiyor. Kurs vermek zorunda mıyım? Tşkrlr. | |
|
|
 |
ares24
Site Gezgini

|
| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 11 Tem 2008, 0:03 | |
| arkadaşım zimmet işi fasafiso yani bişey olmaz aama almak zorunda değilsin.. Fakat bu sene bana geldile dedilerki bi yazı gelmiş her öğretmene kulllandığı lab. zimmetlenecek bilgisayr üzerinden yani meb veri tabanında ama bişey olmaz beni yazdılar mecburen .....
sadece formalite. Yada şöylr bir şart getirirsin o zaman buranın anahtarı sadece bende olacak ve kimse kullanmıyacak diye kıssasa kıssas yani | |
|
|
 |
fatmazehra
Seçkin Üye

| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 11 Tem 2008, 0:04 | |
| | Kurs konusu zorunlu değil isteğe bağlı. | |
|
|
 |
kendir_li
Seçkin Üye

Kayıt: 26 Arl 2007 Mesajlar: 721 Konum: Niğde-Antakya-Hizan |
| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 11 Tem 2008, 0:08 | |
| | hocam zimmet işine gelince tamam dersin zaten öyle deyince gidiyorlar, yok senin idareciler biraz uyanıkta evrak felan imzalatmaya kalkarlarsada imzalama.. | |
|
|
 |
hasan
Tecrübeli Üye

Kayıt: 01 Mar 2007 Mesajlar: 813 Konum: bu aralar turist |
| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 11 Tem 2008, 0:39 | |
|
 |
 |
Yada şöylr bir şart getirirsin o zaman buranın anahtarı sadece bende olacak ve kimse kullanmıyacak diye kıssasa kıssas yani |
Kısasa kıssas değil gerçek... Ben 15 saat kullancağım, başkası da 15 saat kullacak... bir sorun olduğunda vay hasan ne yaptın sen diye soru soracaklar? Sen iki labdada sabahtan akşama kadar durmayacağına göre böyle yap.
Tamam derlerse kim kullandıysa tespit et.
Bilgisayar formatörlerinin kullandığı formlar var. onları kullan. Kullanana da imza attır. ŞAka gibi ama gerçek.
Formun içinde ad -soyad- ders- branş- konu- gün - hangi saatlerde kullandığı- ve en sonda imza bölümü aç.
Şaka gibi gelebilir ama bu formu zaten yapmak zorundasın. | |
|
|
 |
esenordelarthe
Aktif Üye

| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 11 Tem 2008, 9:23 | |
| | benim okulumda da iki lab var. sınıflar kalabalık olmasın diye ikiye bölüp birine ben birine de her yıl görevlendirilen ücretli giriyor. bana fenalık geldi bir ona imzalat bir kendine al. boşverdim şimdi. zaten okul da pek önemsemiyor. internet üzerinde doldurulan formlarda da benimdir herhalde. hatta şu an bakanlıkta görevlendirme çalışıyorum ama kimseye devretmedim zimmeti. | |
|
|
 |
mkalkan
Aktif Üye

| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 11 Tem 2008, 9:32 | |
| | İlköğretimde çalışan bilgisayar öğretmenleri üzülerek söylüyorum hambaldır. Ben de ilköğretimde çalışıyorum. Herkes sana tamirci gözüyle bakıyor. Anlattığın dersin içide boş olduğu için ve not değerlendirmesi olmadığı için dersi de önemsiz görüyorlar. | |
|
|
 |
esenordelarthe
Aktif Üye

| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 18 Tem 2008, 12:39 | |
| | arkadaşlar sakın dersinizi ikinci plana atmayın çok mücadele edin ve çok iyi hazırlanmış derslerle bilgisayar derslerini yürütün. sizin ciddiye aldığınız dersi öğrenciler, ardından veliler ardından diğer öğretmenler ve en son olarak da idareciler anlayıp kabul etmek zorunda kalıyorlar. o andan sonra bilgisayarcı değil öğretmen olmak harika bi şi oluyor. | |
|
|
 |
bilwomen
Yeni Üye

|
| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 18 Tem 2008, 13:06 | |
| | bence bizim dersi notu olmadığı için pek önemsemiyorlar. Bizim derse not sistemi gelsin. Çünkü ilköğretimde var, Lisede var, hangi liseye veya üniversiteye gitsin mutlaka en az iki ders bilgisayar dersi görecek. Haksız mıyım? Diğer okulları bilmem ama benim okulumda öğretmenler ve idareciler önemsiz bir ders olarak görüyorlar. Milli eğitim bakanlığına yazı gönderelim birlik olup birşeyler yapalım | |
|
|
 |
cekgul
Aktif Üye

|
| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 18 Tem 2008, 14:03 | |
|
 |
 |
arkadaşlar sakın dersinizi ikinci plana atmayın çok mücadele edin ve çok iyi hazırlanmış derslerle bilgisayar derslerini yürütün. sizin ciddiye aldığınız dersi öğrenciler, ardından veliler ardından diğer öğretmenler ve en son olarak da idareciler anlayıp kabul etmek zorunda kalıyorlar. o andan sonra bilgisayarcı değil öğretmen olmak harika bi şi oluyor. |
yapmayın arkadaşlar bu işin notla ilgisi yok. Biliyorsunuz yıl sonunda hangi ders olursa olsun birçok zayıf dersi olan öğrenciler bile sınıf geçiyor.Yeni adı ile Bilişim Teknolojileri dersi önemsenmez mi, öğrencilerin en zevk aldığı ders. İdareci ve öğretmenlere de siz kabul ettireceksiniz çalışmalırınızla. | |
|
|
 |
tufanaytan
Aktif Üye

Kayıt: 28 Tem 2008 Mesajlar: 162 Konum: www.evciler.meb.k12.tr BALIKESİR |
| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 29 Tem 2008, 0:17 | |
| | merhaba arkadaşlar.. | |
|
|
 |
pink
Aktif Üye

Kayıt: 02 Mar 2008 Mesajlar: 228 Konum: canı nerde isterse .... |
| ilköğretimde çalışan bilgisayar öğretmeninin görev ve sorumluluklarını nedir? 29 Tem 2008, 8:34 | |
| ya anlamıyorum eğitim fak.de en yüksek bölüm bizimkisi ama su sözlerden anlıyorumki bizim dersimiz önemsenmiyor yeterince ühüüüüüü ühüüü  | |
|
|
 |
|
|