|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
sisyphem
Tecrübeli Üye

|
| MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM 17 Tem 2008, 1:35 | |
| | Cd de usb driver yok demiş. | | |
|  | tabu
Aktif Üye

Kayıt: 23 Tem 2007 Mesajlar: 241 Konum: Karaman-Eskişehir |
| MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM 17 Tem 2008, 1:44 | |
| | hocam zaten cd de usb driver diye bişey geçmiyor benim kullandığım modemde airtes ve bi usb girişi bide ethernet girişi var büyük ihtimal hocamla modemlerimiz aynı model, bende şuan iki girişi de kullanıyorum ve usb yi aynen dediğim şekilde tanıtıyorum. | | |
|  | sisyphem
Tecrübeli Üye

|
| MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM 17 Tem 2008, 2:15 | |
| Aynı durumu yaşadım. Cd den kurmadu usb driverı. Sitesinden indirip kurdum. Ki gelen ek kitapçıkta cd içeriğinde usb driver oluğu yazıyordu. Cd nin tüm içeriği aradım. Usb driver yoktu.
Zaten dediğinii yapmıştır yoksa cd de yok demezdi sanırım. | | |
|  | adige
Aktif Üye

| MODEMLE HEM USB HEMDE KABLOYLA BAĞLANMAK İÇİN YARDIM 17 Tem 2008, 23:15 | |
| | Elimdeki cdde bulamadım arkadaşlar.Sitesinden indirdim sisyphem hocamın dediği gibi.Pc başka evde bakalım indirdiğim program işe yarayacak mı?.Sitesinden programı indirmeden çalışmıştı sonradan.Fakat akabinde bağlantı tekrar gitmiş.Bu meret nasıl bişiy miş yaw:) | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 1.23339 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|