Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
Zizu_
Aktif Üye
Aktif Üye

Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu    16 Tem 2008, 13:29Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar 2007 mezunuyum ve başbakanlık almaktaydım. Fakat bu burs Kasım ayına kadar yattı ve tabi ki ben de aldım. Ondan sonra evime bir kağıt geldi ve okulumun bittiğini haber vermek zorunda olduğum ve 780 ytl geri ödemem gerektiği,ödememem takdirde haciz geleceği belirtildi. Neyse bende son günü geçmesin dedim ödedim. Ama baktım ki bazı arkadaşlar ödememiş ve bunlara mayıs ayında bir kağıt daha gelmiş.Fakat bu kağıtta borçlarının 317 YTL olduğu duyurulmuş.Bu arkadaşlar da benim aldığım gibi kasım ayına kadar parayı almış.Ben de deli oldum.Hem son gününde parayı ödüyorum hem de 2 katı para ödüyorum. Bu nasıl iştir anlamamadım gitti.
Şimdi ben ne yapsam yeridir.Bİr söyleyin bana...Yani normal olmak suç heralde bu ülkede.
mmcmmc
Site Gezgini
Site Gezgini

Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu    16 Tem 2008, 13:35Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım başbakanlık bursunun geri ödemesi yoktur. Sen başka bir burs almışsındır. Dikkat et...
efla_09
Site Gezgini
Site Gezgini

Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu    16 Tem 2008, 14:43Alıntıyla Cevap Gönder

evet basbakanlık bursunun geri ödemesi yok ben de 2007 mezunuyum ve basbakanlık aldım ama bana öyle bir kağıt gelmedi sadece aldıgım harc kredisinin geri ödeme kağıdı geldi o kadar bence de baska bir burs olmalı
esperadoz
Aktif Üye
Aktif Üye

Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu    16 Tem 2008, 14:58Alıntıyla Cevap Gönder

mezun olduktan sonrada almış gibi herhalde o yüzden okul bittikten sonra aldıklarını istiyolardır ama mezun olduğunu bildirme olayını kendileri neden takip etmiyorki alla alla
Gökbayrak
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu    16 Tem 2008, 16:40Alıntıyla Cevap Gönder

Katkı kredisi almışsındır.Genede sorun yok.Kyk sorarsın.Uğraşmak istemezsen.Devlet size 4 sene karşılıksız para vermiş sizde o parayı devlete hediye edersiniz. Smile
Zizu_
Aktif Üye
Aktif Üye

Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu    17 Tem 2008, 11:42Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar biliyorum geri ödemesi yok. ama okul bittikten sonra kasım ayına kadar yattı burs.onun için o fazla yatırdıkları parayı geri istiyorlar.
Zizu_
Aktif Üye
Aktif Üye

Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu    17 Tem 2008, 11:51Alıntıyla Cevap Gönder

esperadoz yazmış:
mezun olduktan sonrada almış gibi herhalde o yüzden okul bittikten sonra aldıklarını istiyolardır ama mezun olduğunu bildirme olayını kendileri neden takip etmiyorki alla alla

iş işte.bende gıcık oldum ama işte ne çare.adamlar dediklerinden başka bişe bilmiyorlar
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu

page generation = 0.15279 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması