300 saatlik yaz stajı dosyası içeriği? 03 Hzr 2008, 12:49
Yok hocam demek istediğim bu değildi. Çocuklardan stajda hazırlamasını istediğiniz bir program, döküman gibi bir çalışma varmı demek istemiştim? yine de teşekkür ederim hocam.
300 saatlik yaz stajı dosyası içeriği? 03 Hzr 2008, 12:59
Yok hocam demek istediğim bu değildi. Çocuklardan stajda hazırlamasını istediğiniz bir program, döküman gibi bir çalışma varmı demek istemiştim? yine de teşekkür ederim hocam.
akelobil Yeni Üye
300 saatlik yaz stajı dosyası içeriği? 14 Tem 2008, 18:22
degerli hcm..bende 10 sınıf ve 11 lerde web ıle veri var
...10 sınıflara moduldekı konularla ılglı pw sunusu hazırlatacagım...weblerden web sayfası ve asp hakkında arastırma ısteyecegım
verı lerdende ogrencı kayıt
musterı takıp.stok takıp gıbı programlar hazırlamalarını ısteyecegım...11lerde 2 proje var
10 larda sart degıl ama ben 1 proje verecegım...saygılar
fatmazehra Seçkin Üye
300 saatlik yaz stajı dosyası içeriği? 14 Tem 2008, 19:42
Dosyalarına koyabilecek cinsten ürün olmadığı için gerekli değil diye biliyorum bu dosyayı hazırlatmak... Ya da en azından bizim öğrenciler yapmayacaklar.
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.