|
|
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
DotCom
Seçkin Üye

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 01 Tem 2008, 17:15 | |
| hayırlısı olsun artık ...
mutluoz hocam görevlendirmeler garanti değildir... böyle bazen sekteye uğrayabilir... | | |
|  | hirmak35
Site Gezgini

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 03 Tem 2008, 10:13 | |
| Bursa'daki BİTEFO uygulamaları ile ilgili örnek e-mail metni...Bu e-maili tüm birimlere gönderelim arkadaşlar...Aksi takdirde Bursa'daki bu uygulama diğer illere de sıçrar...O zaman geç kalmamış olmak için herkesi dayanışmaya çağırıyoruz...
Sayın Yetkili,
Bursa İlinde .......yılından beri Bilişim Teknolojisi Formatör Öğretmen olarak görev yapmaktayım. Bakanlığımızın eğitim teknolojileri projeleri kapsamında gerek yerelde gerekse de ulusal düzeydeki çalışmalarına katıldım.
Eğitim teknolojilerinin okullarda tam anlamıyla yürütülmesini sağlamak amacıyla her yıl bakanlık düzeyinde gönderilen “BİTEFO” görevlendirmeleri ve emirleri doğrultusunda illerde yapılan çalışmalar ve bakanlıktan gönderilen resmi yazının gereği Bursa ‘da yerine getirilmiyor.
Bakanlık BT SINIFLARININ mümkün olduğunca açık olmasını ve yüksek maliyetlerle oluşturulan BT SINIFLARI’nın düzenli ve sağlıklı işletilmesini, bilgisayar destekli program ve projelerin yürütülmesi isterken Bursa il milli eğitim müdürlüğü ise Norma fazlası öğretmen dışındakileri Formatör Öğretmen olarak görevlendirmiyor. “DYNET” ve “Think.com” gibi yüksek maliyetli projeler, Bursa'da haksız tutumu yüzünden durma noktasına gelebilecek…
Neden sadece Bursa? Neden bakanlığın emirleri Bursa’da diğer illerden farklı uygulanıyor. Eğitim Teknolojileri Genel müdürlüğümüzün “bilişim teknolojilerini” ülkemizin tüm illerine yaymak amacıyla uyguladığı bu anlayış, konu ile ilgili tüm il valiliklerine gönderilen genelge neden sadece Bursa’yı kapsamıyor. Şimdiye kadar tüm Türkiye’de ve Bursa’da uygulana bu BİTEFO görevlendirmeleri neden sadece Bursa’da İl Milli Eğitim Müdürüne takılıyor. Şayet şimdiye kadar yapılan görevlendirmeler yanlış idiyse o halde neden ülkemizin diğer illerinde uygulanmaya devam ediliyor?
İlerde telafisi mümkün olmayacak Kurumsal hataların yaşanmaması ve mağduriyetlerimizin oluşmaması, ülkemizin her yerinde, her ilinde eşit uygulanması, milli eğitim politikasının bu alanda da yerleşmesi için siz değerli yetkililerimizi problemlerimize eğilmeye bekliyor, saygılar sunuyoruz. | | |
|  | hakansia
Aktif Üye

| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 03 Tem 2008, 11:17 | |
| | DÜN İTİBARİYLE İL BİL. FOR. ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA 33 BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİNİ GÖREVLENDİRMİŞ. BRANŞI BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ OLMAYANLARA GÖREV VERİLMEMİŞ. BUNDAN DOLAYI ÇOK ÜZÜLDÜM. GEÇEN 102 GÖREVLENDİRME VARDI ŞİMDİ 33. HAYIRLISI.... | | |
|  | mustafa16
Site Gezgini

|
| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 06 Tem 2008, 23:33 | |
| | Bursadan başka acaba hangi illerde buna benzer bir uygulama var. arkadaşlar yazarsa sevinirim. | | |
|  | moatli
Site Gezgini

|
| BURSADA OKUL FORMATÖRLÜK İŞİ TEHLİKEDE 11 Tem 2008, 11:28 | |
|
 |
 |
DÜN İTİBARİYLE İL BİL. FOR. ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA 33 BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİNİ GÖREVLENDİRMİŞ. BRANŞI BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ OLMAYANLARA GÖREV VERİLMEMİŞ. BUNDAN DOLAYI ÇOK ÜZÜLDÜM. GEÇEN 102 GÖREVLENDİRME VARDI ŞİMDİ 33. HAYIRLISI.... |
sayın hocam bu 33 öğretmenin yazısını yollayabilirmisin acaba?
buna ulaşmam gerekiyor da?
çok sağol.. | | |
|  |
| |
 | | 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
page generation = 26.22537 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|