Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

FORMATÖRLÜK İPTALİ

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
lavie97
Site Gezgini
Site Gezgini

FORMATÖRLÜK İPTALİ    03 Tem 2008, 13:18Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR formatörlüğe başvuru şartlarında NORM KADROSU FAZLASI ŞARTI OLMAK diye bir şart yok. Bursa'da ve diğer illerde NORM KADRO FAZLASI OLMAYIP FORMATÖRLÜĞE BAŞVURAN ve BAŞVURMAK isteyen BÜTÜN ARKADAŞLARI yarın öbürgün kendilerinin de aynı durumla karşılaşmaması için Hirmak35 arkadaşımızın örnek e-mail'ine destek vermeye çağırıyoruz. DUYARLILIĞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
ayhangunes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK İPTALİ    03 Tem 2008, 13:34Alıntıyla Cevap Gönder

Bir öğretmen nasıl norm kadro fazlası olur onu anlamıyorum. Norm sayısı belli, okul sayısı belli ilsiste yazılı bu ildeki adamlar toplayıp çıkarmayı bilmiyorlar mı? Veya şişirilen normların faturasını kime kesiyorlar ?
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

FORMATÖRLÜK İPTALİ    04 Tem 2008, 2:24Alıntıyla Cevap Gönder

avie97 ve ayhangunes gibi duyarlı arkadaşlar....Sesimize ses katın. Bursa'da yapılan uygulama hiçbir ilde yapılmamaıştır. Fakat inanın siz de tepki koymzsanız sıra size de gelir....

Bursa ilk ve son olsun istiyorsanız bir e-mail de siz atın...Bakın bu çabamız aslında sizin için de. Ne deolsa Bursayı batırdılar. Kanun var mı yok mu belli değil....
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

FORMATÖRLÜK İPTALİ    04 Tem 2008, 2:29Alıntıyla Cevap Gönder

artık sıktı bu her ilde farklı uygulama....
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ.....
BU BİR DUYARLILIK ÇAĞRISIDIR. BİREY OLMA SORUMLULUĞUDUR ARKADAŞLAR...İş çocuk oyuncağına döndü. Dileyen dilediği gibi bizi kullanıyor....
poet2626
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK İPTALİ    04 Tem 2008, 6:12Alıntıyla Cevap Gönder

balakom yazmış:
bu müdürlerin ne gereği var acaba diye sorsam, ama sormayacağım. Formatöre ne gerek var? demekten bi farkı olmuyor çünkü. müdürlerin aslı görevi öğretmenlik değilmiş gibi. Aslı öğretmen olan bir milli eğitim müdürü; "her öğretmen asli görevini yapsın" diyor demek, İLGİNÇ... Sad

SmileSmile +1
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSA İLE DAYANIŞMA ....    05 Tem 2008, 23:38Alıntıyla Cevap Gönder

Yüzlerce e-mail ilk ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ile bakanlığa gönderiliyor. Tepkisiz ve duyarsız olmak, olaylara seyirci kalmak ONAYLAMAKTIR...Bursa ile DAYANIŞMA...
ahmet66
Yeni Üye
Yeni Üye

FORMATÖRLÜK İPTALİ    11 Tem 2008, 10:42Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR YOZGAT TADA BRANŞ VE SINIF ÖĞRETMENLERİNE GÖREV VERİLMEYECEĞİ AÇIKLANDI
mkalkan
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK İPTALİ    11 Tem 2008, 11:25Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu formatörlük işi kabak tadı vermeye başladı.
Bizim okulda ben olmama rağmen sınıf öğretmeninin formatör yaptılar. Neymiş efendim öğretmene sınıf verilince velilerden şikayet geliyormuş. Fakat formatörün tüm işlerini yine ben yapıyorum. Parayısı ise.....
MEB'in bu işe artık el atması lazım. Bilgisayar öğretmenleri dışında kimseyi formatör yapmamalılar. Ne bu kardeşim ya. Biz bilgisayar bölümünü formatörlerden kurs alalım diye mi okuduk. Herkes işini yapsın. Sınıf öğretmeni sınıfına girsin.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

FORMATÖRLÜK İPTALİ

page generation = 1.03226 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması