|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
lavie97
Site Gezgini

|
| FORMATÖRLÜK İPTALİ 03 Tem 2008, 13:18 | |
| | ARKADAŞLAR formatörlüğe başvuru şartlarında NORM KADROSU FAZLASI ŞARTI OLMAK diye bir şart yok. Bursa'da ve diğer illerde NORM KADRO FAZLASI OLMAYIP FORMATÖRLÜĞE BAŞVURAN ve BAŞVURMAK isteyen BÜTÜN ARKADAŞLARI yarın öbürgün kendilerinin de aynı durumla karşılaşmaması için Hirmak35 arkadaşımızın örnek e-mail'ine destek vermeye çağırıyoruz. DUYARLILIĞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... | |
|
|
 |
ayhangunes
Seçkin Üye

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 03 Tem 2008, 13:34 | |
| | Bir öğretmen nasıl norm kadro fazlası olur onu anlamıyorum. Norm sayısı belli, okul sayısı belli ilsiste yazılı bu ildeki adamlar toplayıp çıkarmayı bilmiyorlar mı? Veya şişirilen normların faturasını kime kesiyorlar ? | |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 04 Tem 2008, 2:24 | |
| avie97 ve ayhangunes gibi duyarlı arkadaşlar....Sesimize ses katın. Bursa'da yapılan uygulama hiçbir ilde yapılmamaıştır. Fakat inanın siz de tepki koymzsanız sıra size de gelir....
Bursa ilk ve son olsun istiyorsanız bir e-mail de siz atın...Bakın bu çabamız aslında sizin için de. Ne deolsa Bursayı batırdılar. Kanun var mı yok mu belli değil.... | |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 04 Tem 2008, 2:29 | |
| artık sıktı bu her ilde farklı uygulama....
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ.....
BU BİR DUYARLILIK ÇAĞRISIDIR. BİREY OLMA SORUMLULUĞUDUR ARKADAŞLAR...İş çocuk oyuncağına döndü. Dileyen dilediği gibi bizi kullanıyor.... | |
|
|
 |
poet2626
Aktif Üye

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 04 Tem 2008, 6:12 | |
|
 |
 |
bu müdürlerin ne gereği var acaba diye sorsam, ama sormayacağım. Formatöre ne gerek var? demekten bi farkı olmuyor çünkü. müdürlerin aslı görevi öğretmenlik değilmiş gibi. Aslı öğretmen olan bir milli eğitim müdürü; "her öğretmen asli görevini yapsın" diyor demek, İLGİNÇ...  |
  | |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| BURSA İLE DAYANIŞMA .... 05 Tem 2008, 23:38 | |
| | Yüzlerce e-mail ilk ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ile bakanlığa gönderiliyor. Tepkisiz ve duyarsız olmak, olaylara seyirci kalmak ONAYLAMAKTIR...Bursa ile DAYANIŞMA... | |
|
|
 |
ahmet66
Yeni Üye

|
| FORMATÖRLÜK İPTALİ 11 Tem 2008, 10:42 | |
| | ARKADAŞLAR YOZGAT TADA BRANŞ VE SINIF ÖĞRETMENLERİNE GÖREV VERİLMEYECEĞİ AÇIKLANDI | |
|
|
 |
mkalkan
Aktif Üye

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 11 Tem 2008, 11:25 | |
| Arkadaşlar bu formatörlük işi kabak tadı vermeye başladı.
Bizim okulda ben olmama rağmen sınıf öğretmeninin formatör yaptılar. Neymiş efendim öğretmene sınıf verilince velilerden şikayet geliyormuş. Fakat formatörün tüm işlerini yine ben yapıyorum. Parayısı ise.....
MEB'in bu işe artık el atması lazım. Bilgisayar öğretmenleri dışında kimseyi formatör yapmamalılar. Ne bu kardeşim ya. Biz bilgisayar bölümünü formatörlerden kurs alalım diye mi okuduk. Herkes işini yapsın. Sınıf öğretmeni sınıfına girsin. | |
|
|
 |
|
|