|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
rusensahin
Süper Üye

| Asker Öğretmen Başlığı 01 Tem 2008, 15:50 | |
| Arkadaşlar nişan düğün derken bu sene askere gitmek nasip oldu. Ağustosta gidiyorum. Bu yüzden Yöneticilerimizden ricam, askerlik ve asker öğretmenlik ile ilgili sorularımızı ve düşüncelerimizi paylaşabileceğimiz bir "Asker Öğretmenlik" diye bir başlık açılırsa sevinirim. Bu arada askere gidecek olan meslektaşlarıma sevgiler...  | | |
|  | DotCom
Seçkin Üye

| Asker Öğretmen Başlığı 01 Tem 2008, 16:10 | |
| tabii  | | |
|  | sguner_23
Seçkin Üye

Kayıt: 22 Mar 2008 Mesajlar: 591 Konum: Van /Erciş Memleket:Elazığ |
| Asker Öğretmen Başlığı 09 Tem 2008, 18:36 | |
| | Askerlik bölümü bu siteye şart.Daha önce aynı talebte bende bulunmuştum... | | |
|  | md4483
Aktif Üye

Kayıt: 31 Arl 2007 Mesajlar: 179 Konum: sivas---mersin/merkez |
| Asker Öğretmen Başlığı 09 Tem 2008, 18:56 | |
| gercekten bende çok gerekli diye düşünüyorum
askere gidenlerede hayırlı eskereler.. | | |
|  | enginozdil
Moderatör

| Asker Öğretmen Başlığı 09 Tem 2008, 19:11 | |
| değerli arkadaşlar yönetimden biri olarak bende bir çoğunuz gibi bu ağustos nasipse askere gideceğim inşaallah ve benimde bazı konularda bilgilenmem gerekiyor malumunuz.
öneride bulunduğunuz bölüm forumumuz için gerçekten çok gerekli ama bu yaz döneminde açılırmı bilemiyorum
yönetim ekibi olarak bu yaz döneminde tatil dolayısıyla site ile pek ilgilenemiyoruz,
ghost şuan ankarada tatilde (fazla gezme ghost gelde site ile ilgilen bak arkadaşların bazı öneri ve istekleri var )
emin.umut hocamda ghost gibi tatilde, hacker hocamın malumunuz düğün telaşı var
derken bu yaz dönemi bazı önerileriniz askıya alınabilir
şimdiden yönetim ekibi adına verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
inşallah en kısa zamanda yeni döneme iyi bir şekilde başlangıç yaparız.
herkese iyi forumlar!.. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 3.82665 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|