|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
amdturion
Seçkin Üye

|
| Kürtçe Resmi Dil Olsun!!! 05 Tem 2008, 15:36 | |
| Kürt sorunu Abant platformunda masaya yatırıldı. Gazeteci Cengiz Çandar'dan tartışılacak bir öneri geldi.
Cengiz Çandar Kürt nüfusunun yoğun yaşadığı bölgelerde Kürtçe'nin resmi dil kabul edilmesini önerdi. Ayrıca trafik levhalarının da Kürtçe yazılmasını istedi.
Abant Platformu'nun ''Kürt Sorunu: Barışı ve Geleceği Birlikte Aramak'' konulu 17. toplantısı, Prof. Dr. Mehmet Altan'ın oturum başkanlığında yaptığı ''Geçmişin Muhasebesi'' adlı oturumla devam etti.
Gazeteci Cengiz Çandar ise toplantıdan çıkan sonuçların formüle edilerek, gerek Hükümete gerekse Genelkurmaya somut çözüm önerileri sunulmasında fayda olacağını kaydetti.
Çandar, AK Parti'deki Kürt kökenli milletvekillerinin Hükümetin soruna yaklaşımı konusunda nasıl bir katkı sağladığını bilmek istediklerini de dile getirerek, Kürt yoğun bölgelerde Kürtçenin resmi dil olarak kabul edilmesi ve hatta trafik levhalarındaki uyarıların Kürtçe ve Türkçe olarak birlikte yazılması önerilerini savundu. | | |
|  | Gökbayrak
Seçkin Üye

| Kürtçe Resmi Dil Olsun!!! 05 Tem 2008, 15:38 | |
| Bu aralar insanların germeye çalışan konular baya fazlalaştı.Bir ara madımak kaşıntı.
Bilgisayarbilişim.net bilişim ve teknoloj platformu olarak böyle olaylara girmemelidir. | | |
|  | amdturion
Seçkin Üye

|
| Kürtçe Resmi Dil Olsun!!! 05 Tem 2008, 15:43 | |
|
 |
 |
Bu aralar insanların germeye çalışan konular baya fazlalaştı.Bir ara madımak kaşıntı.
Bilgisayarbilişim.net bilişim ve teknoloj platformu olarak böyle olaylara girmemelidir. |
amacım ortamı germek deil sadece haber ilgimi çekti paylaşmak istedim. burası özgür bi platform. kimse kimseye saygısızlık yapmadığ sürece herkes düşüncesini söyleyebilir die düşünüyorum... | | |
|  | Gökbayrak
Seçkin Üye

| Kürtçe Resmi Dil Olsun!!! 05 Tem 2008, 15:50 | |
| amdturion.bende onu savunuyourum.ÜLKE yönetimi kriz yönetimine geçmeye başladığı zaman bazı haklarımızdan mahrum oluyoruz.
Böyle sitede böyle konular  | | |
|  | amdturion
Seçkin Üye

|
| Kürtçe Resmi Dil Olsun!!! 05 Tem 2008, 15:53 | |
| | bu sitede ben bu konuyu yazdım die mi haklarımızdan mahrum kalıcaz? öle diosan kapatıyorum bu konuyu. kimse yorum yazmasın o zaman da haklarımızdan mahrum kalmayalım... | | |
|  | Hacker

| Kürtçe Resmi Dil Olsun!!! 05 Tem 2008, 16:06 | |
| | konu kilitlendi. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.30358 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|