Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

Site Hakkında

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
vkarakaya15
Yeni Üye
Yeni Üye

Site Hakkında    04 Tem 2008, 14:25Alıntıyla Cevap Gönder

Ben meb.k12.tr de si yayınladım ( www.burdursakarya.meb.k12.tr ) fakat guncellemesi çok aşırı zor oluyor ve zaman istiyor güncellemese kolay nasıl sir site yapabirim söylerseniz sevinirim. Exclamation
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Site Hakkında    04 Tem 2008, 14:32Alıntıyla Cevap Gönder

hocam güncelleme nasıl zaman alıyor?tam olrak açarmısın yani yeni sayfaları servere upload etmekmi çok zaman alıyor.
vkarakaya15
Yeni Üye
Yeni Üye

Site Hakkında    04 Tem 2008, 14:36Alıntıyla Cevap Gönder

yok simdi bu site Dreamweaver 8 ile yapıldığı icin benden sonra gelecekler cok sıkıntı cekicek sıkıntı cekmemeleri için ne yapa bilirim nasıl bir sistemle veye proğramla yapa bilirim onu soruyorum
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Site Hakkında    04 Tem 2008, 14:41Alıntıyla Cevap Gönder

orası kesin hocam özellikle dreamweavrer biraz ugrasmayı gerektiriyor.ama güzel oluyor sizin sitede güzel olmuş ama ufak bir öneri; anasayfada eksiklikler var gibi
1 mebden haberler ve haftanın öğrencisi kısmaından sonra çok fazla boşluk kalmış
2 okulumuz linkinhe tıklayınca çıkan menülerin anasayfada olması daha kullanışlı oolmaz mı?
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Site Hakkında    04 Tem 2008, 14:42Alıntıyla Cevap Gönder

belki cs3 türkçe oldugu için daha kolaylık saglayabilir.
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

Site Hakkında    04 Tem 2008, 14:45Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam eğer destekliyorsa (denemedim o yüzden emin değilim) dw'de FTP sunucusu üzerinden sayfası düzenleme ve güncelleme imkanı var. Ben ücretli bir sunucumda (linux server) yapabiliyorum ama ne hikmetse bir başka web sitemde (yine linux server) yapamıyorum. Bir deneyin. DW'da Site Yönetici bölümünden yeni bir FTP Sitesi oluşturun. Ya da Contrubute kullanılabilir. Bu da doğrudan site/blog üzerinde değişiklik imkanı tanıyor.
vkarakaya15
Yeni Üye
Yeni Üye

Site Hakkında    04 Tem 2008, 14:46Alıntıyla Cevap Gönder

hocam meb.k12.tr kullanmayıp hostan alıp joomla kursam baskaları güncelleştirmede sorun yaşar mı sizce joomla kullanayım mı?
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

Site Hakkında    04 Tem 2008, 14:51Alıntıyla Cevap Gönder

Ayrıca eğer sitenin tasarımı konusunda eleştriye açıksanız;
1. http://okulweb.meb.gov.tr/15/01/366115/images/IMGP1441.JPG örneğindeki gibi resim kalitesi düşük olmasın (grafik optimizisasyonu için program kullanmayın)
2. Web Yayın Ekibi'ni ve sitenin hangi mevzuata göre düzenlendiğini mutlaka bir köşede ziyaretçiye bildirin
3. http://okulweb.meb.gov.tr/15/01/366115/eğitim.html örneğindeki gibi URL yani www adreslerinde "ğ" gibi dilimize mahsus karakterler kullanmayın.
4. CSS Kullanın. DW içinde SHIFT+F11 yapın açılan CSS panelinden yeni bri css oluştutup yazı tipini ve diğer karakteristiğini belirleyip kayt edin. Böylece tüm alt sayfalar belli bir standarda kavuşacaktır.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

Site Hakkında

page generation = 0.16729 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması