Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Yaşanılan Sorunlar :(

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
teknikrm
Site Gezgini
Site Gezgini

Yaşanılan Sorunlar :(    07 Hzr 2008, 12:08Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam okulda kapanıyo zümre zamanı bari olsaydı,oradaki hocalara verirdim doldurmaları için neyse bulabildiklerimin adreslerine mail atarım yine.Kolay gelsin...
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Yaşanılan Sorunlar :(    13 Hzr 2008, 15:09Alıntıyla Cevap Gönder

teknikrm yazmış:
Hocam okulda kapanıyo zümre zamanı bari olsaydı,oradaki hocalara verirdim doldurmaları için neyse bulabildiklerimin adreslerine mail atarım yine.Kolay gelsin...
Çok teşekkür ediyorum. Ulaşabildiğiniz kişilere anketimi iletirseniz çok memnun olurum.

Ayrıca bir sakıncası yoksa elinizdeki mail adreslerini bana ulaştırırsanız ben de iletebilirim anketi.

Teşekkürler. Wink
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Yaşanılan Sorunlar :(    19 Hzr 2008, 21:13Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.... Sad
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Yaşanılan Sorunlar :(    25 Hzr 2008, 22:17Alıntıyla Cevap Gönder

Beklemeye devam ediyorum... Sad
DotCom
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaşanılan Sorunlar :(    25 Hzr 2008, 22:42Alıntıyla Cevap Gönder

hehe doldurak , doldurtturdum arkadaşlara da ..

destek arkiişler
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Yaşanılan Sorunlar :(    03 Tem 2008, 16:22Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen... Sad
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Yaşanılan Sorunlar :(    04 Ağu 2008, 22:21Alıntıyla Cevap Gönder

Yok mu yardım edecek? Lütfen bana yardımcı olun, yaptığım araştırma ile bilgisayar öğretmenleri olarak yaşadığımız sorunları dile getirmek istiyorum. Ama anketimde maalesef istediğim sayıya ulaşamadım. Bana ulaşan kişilerle ile de sesimizi duyurmak imkansız. Lütfen yardımcı olun. Sayımız ne kadar çok olursa araştırmanın geçerliliği o kadar fazla olacak.

Lütfen 5 dakikanızı ayırın ve yardımcı olun. Lütfen anketimi doldurun.

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Yaşanılan Sorunlar :(

page generation = 0.68867 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması