Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
acapunco
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    26 Hzr 2008, 13:04Alıntıyla Cevap Gönder

CeM_G yazmış:
acapunco yazmış:
Arkadaşlar ben aralıkta(2008) gitmek istiyorum 6 ay yapmak istiyorum askerliği. Bunun için ne yapmam gerekiyor. 31 temmuz 2008 e kadar tecilliyim ve hala stajerim 28 ağustos 2007 başlangıç tarihim.

Arkadaşım senin şuanda stajerlikten dolayı bi tecil hakkın var zaten stajerlik bitim sürene kadar.Ama bunu için ilçe milli eğitime gidip oradan stajerliğin süresince askerlğinin ertlenmesi için dilekçe falan vermen gerekiyor.Başka türlü erteleyemzsin şuanda.bende aynı seniin durumundaydım,hatta benim sevkim 31 mart 2008 deydi ve mart başında sevk kağıdım gelmişti Very Happy hemen gidip ilçe milli eğitime başvurup oradan stajerlik süresince askerliğim ertlenmesi için talepte bulundum.bu yazışmalar tabiki milli eğitim bakanlığı ve milli savunma bakalnlığı arasında gerçekleşio ve senin bağlı bulunduğun askerlik şubesine bilgi gidiyo isteğin onaylandıktan sonra. sana tavsiyem ertletmek istiyorsan eğer sakın benim gibi geç kalma ertletmek için,sonra çok uğraştırıolar,git hemen başvur gerekli yerlere.ilçeye gidersen eğer onlar seni yönlendirirler.gerci bana biraz köstek oluolardı geç kaldığım için ama biraz bastırınca yaptılar işlemleri :Dbende aralık 2008 de gitmek istiyorum Allah'ın izniyle.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin......

cevap için teşekkür ederim hocam. biraz geç gordum cevabını. hemen yarın ilçeden başvurumu yapayım o zaman. Smile
Eindoforat
Site Gezgini
Site Gezgini

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    28 Hzr 2008, 19:25Alıntıyla Cevap Gönder

Acapunco kardes,yeni aldigim bilgilere gore direk askerlik subesine gidiyorsun,orda bi dilekce dolduruyorsun ve erteletiyorsun askerligini. Cunku 2007 mezunlarinin 2 yil tecil hakki varmis. Bu haktan yararlanabiliyosun. Ama askerlik subesinin hangisi olmasi konusunda bilgim yok. Yani bagli bulundugun yere gitmen mi lazim yoksa yasadigin yerdekiyle de oluyor mu bilmiyorum.
firzan
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    28 Hzr 2008, 21:02Alıntıyla Cevap Gönder

gönül rahatlığı ile askerliğini yap hocam. gelince kaldığın yerden devam edersin
acapunco
Aktif Üye
Aktif Üye

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    03 Tem 2008, 10:22Alıntıyla Cevap Gönder

sağol eindoforat kardeş dediğin gibiymiş. gittik askerlik şubesine 2009 ağustosa kadar erteleme işlemini yaptılar hiçbir belge istemeden sadece iki tane dilekçe doldurdum. Aralık sevk döneminde de tecili bozdurup aralıkta gitmeyi dusunuyorum.
YuLiaN
Site Gezgini
Site Gezgini

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum    09 Eyl 2008, 15:45Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar bisey merak ediyorum.ben 26 agustos 2008 de göreve basladim.eger istersem eylül de askerlik icin dilekce verebilirmiyim versem sonuclari neler olur?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

stajerliğim bitmeden askere gitmek istiyorum

page generation = 0.90800 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması