Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Zeka Soruları, Bilmeceler ve Testler

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
dej51
Site Gezgini
Site Gezgini

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    30 May 2008, 15:49Alıntıyla Cevap Gönder

%2 olmak istiyorsanız soruyu çözmeyin Razz
mtavsanci
Site Gezgini
Site Gezgini

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    30 May 2008, 15:53Alıntıyla Cevap Gönder

hiç uğraştım da çözemedim diyen yok...
Haa haaa banada bu soruyu ana sınıfı öğretmenim sormuştu. Beslenme arasında tıkınırken çözüverdim bende Laughing Laughing Laughing Laughing
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    02 Tem 2008, 9:44Alıntıyla Cevap Gönder

İsteyen, uğraşan herkes çözebilir. Maksimum yarım saatinizi alır. %98 olayına inanmıyorum. Ben de abartıldığını düşünüyorum.
bayghost
Aktif Üye
Aktif Üye

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    02 Tem 2008, 13:11Alıntıyla Cevap Gönder

ALES sorularından farkı yok bu sorunun bence arkadaşlar.Mate-2 nin son kısmındaki mantık soruları gibi...
Lisansüstüye başlayan herkes %2 yse ben almayayım %98 yeter bana :p
Einstain yada otorite bilmem kim bu soruyu yazmış olsaydı belgelenirdi herhalde...
Diğer arkadaşların dediği gibi sadece gaza getirmek için söylenmiş bencede...

Ama fena olmadı şöyle bi idman yaptık Very Happy
tdemirparmak
Aktif Üye
Aktif Üye

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    02 Tem 2008, 13:39Alıntıyla Cevap Gönder

Başladım, aldım kağıdı kalemi elime.. Sonra buna zaman harcamaya değmez diye düşündüm ki değmez de! Ama bu tip zorular zihin jimnastiğine birebir.
Genellemeler -bu genelleme dahil- genellikle yanlıştır.
DotCom
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    02 Tem 2008, 13:42Alıntıyla Cevap Gönder

yavuzali yazmış:
arkadaşlar bu tarz yazıların foruma yazılmasını doğr bulmuyorm açıkçası. öncelikle belirteyim bu soruyu üniversite 2. sınıfta sormuşlardı ve bende yapmıştım. her ne kadar sabit bişey olmasa da %98 düşüncesinden insan etkileniyor. çözemeyen arkadaşlarım olmuştu günlrce uğraşıpta bunalıma giren arkadaşlar vardı. tamam zeka isteyen bi soru ancak herkesiz zeka seviyesi aynı değil çözemeyen arkadaşlar ister istemez zan altında kalıyo ister istemez moralleri bozuluyo ben neden çözemiyorum sorusunu kendilerine yöneltiyorlar. yazıdan direk çözemezsen zekideğilsin hissi doğuyor. çözemeyen arkadaşlar üzerlerine alınmasın sadece fikir belirtmek istedim..

+1 Idea Cool
Lainn
Aktif Üye
Aktif Üye

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    02 Tem 2008, 14:09Alıntıyla Cevap Gönder

%98 deyim, çoğunluktan olduğum için mutluyum.
her ne akdar çoğunluk mutlu olamasa da Smile
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    02 Tem 2008, 14:18Alıntıyla Cevap Gönder

arkadslar bunda bişr eksikilk var yazan arkadas tam yazmamış bu soruyu

KAGIT KALEM KULLANMADAN demiş eıstain............
.görüyüm bakalım kagıt kalem kullanmadan kaçtane çıkacak maşallah herkez çözmüş.
bayghost
Aktif Üye
Aktif Üye

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    02 Tem 2008, 14:24Alıntıyla Cevap Gönder

ozman iş değişir hocam kağıt kalem kullanmadan olursa %2 bile çıkmaz Very HappyVery HappyVery Happy
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    02 Tem 2008, 14:30Alıntıyla Cevap Gönder

evet hocam yoksa basit bir proglem sorusu gibi..bu konu forumda yıne dönmüştü espiri yapan arkadaslar bile oldu maden kagıt kalem yok bizde exelde çözeriz gibisinden.ama einstaın bayagı iyimser bir adammıs yani %2 zor bir olasılık yani bu soru için kagıt kalem kullanmadan
junior_l3oss
Aktif Üye
Aktif Üye

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    28 Eyl 2008, 11:09Alıntıyla Cevap Gönder

selmancoskun yazmış:
Herkes %2'ye girmeye çalışıyor. Ne gereği var arkadaş, %98 daha makul geliyor bana Smile

Smile)))))))SmileSmile)))SmileSmile)Smile)
bana da öyle gelio walla.
bu soruyu yapmak zor olmasa gerek .
ama yoğunlaşmak gerekir üstüne iice.
prometheus
Site Gezgini
Site Gezgini

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez    07 Ekm 2008, 13:41Alıntıyla Cevap Gönder

bence biraz zor bir soru Confused
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Zeka Soruları, Bilmeceler ve Testler

Dünya İnsanlarının % 98 i bu soruyu çözemez

page generation = 0.97177 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması