Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

E-okul diploma basımı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
teac
Aktif Üye
Aktif Üye

E-okul diploma basımı    30 Hzr 2008, 15:01Alıntıyla Cevap Gönder

bizde hp 1010 var . Kestirdik diplomaları.sonra ayarlardan sola 250, aşağı 9 yaptık tam oldu arkadaşlar,
memo
Aktif Üye
Aktif Üye

E-okul diploma basımı    30 Hzr 2008, 15:28Alıntıyla Cevap Gönder

en iyisi fotokopi makinası arkadaşlar..bideki fotokopi makinası yazıcı işlevinide görüyor..tıkır tıkır hallettim yarım saatte
ilhan tosun
Yeni Üye
Yeni Üye

E-okul diploma basımı    30 Hzr 2008, 15:56Alıntıyla Cevap Gönder

kenarları kesmeyiniz. fotokopide yazınız. Idea şimdi kolay kısmına gelelim diploma yazdırma kısmında rapor alalım yazdırın heme yanında simge var ona tıklayalım diplomaya yazdıracaklarımızı worde aktaralım. istediğiniz düzeltmeleri yapın sonra yazdırın. kolay gelsin ben yarım saatte halletti efem.......... Cool
mehmetkaya1980
Seçkin Üye
Seçkin Üye

E-okul diploma basımı    30 Hzr 2008, 16:53Alıntıyla Cevap Gönder

halid03 yazmış:
bizde kenarları kestirdik . samsung lazer yazıcıda deniyorum . ama öğrenim süresini benim elimdeki diplomaya göre farklı yerde cıkarıyor, bir basamak aşagıda cıkıyor. herkeste öyle mi acaba ?

Hocam rapor ekranın da ikitane çıktı bölümü var en alttaki diplama bölümünde diploma numarası ile öğretim yılı yan yana diğerinde ise geçme notu ile öğrenim yılı yan yana ona dikkat ederseniz düzelir
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re: E-okul diploma basımı    30 Hzr 2008, 18:23Alıntıyla Cevap Gönder

b0145829 yazmış:
Arkadaşlar e-okul dan diplomaları yazdırdınız mı? Miili eğitimin gönderdiği
diplomalar hangi boyutta yazıcıya sığdıramıyoruz
Siz nasıl yaptınız fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

sağından solundan biraz kırptıkk Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ama öylede kabak gibi bir görüntü ortaya çıktı.Ayarları tutturana kadar kaçtane kağıdıımız gitti. Mad Mad Sad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

E-okul diploma basımı

page generation = 1.92425 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması