|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
teac
Aktif Üye

|
| E-okul diploma basımı 30 Hzr 2008, 15:01 | |
| | bizde hp 1010 var . Kestirdik diplomaları.sonra ayarlardan sola 250, aşağı 9 yaptık tam oldu arkadaşlar, | | |
|  | memo
Aktif Üye

Kayıt: 26 Hzr 2007 Mesajlar: 104 Konum: İSTANBUL DA YAŞIYOR |
| E-okul diploma basımı 30 Hzr 2008, 15:28 | |
| | en iyisi fotokopi makinası arkadaşlar..bideki fotokopi makinası yazıcı işlevinide görüyor..tıkır tıkır hallettim yarım saatte | | |
|  | ilhan tosun
Yeni Üye

|
| E-okul diploma basımı 30 Hzr 2008, 15:56 | |
| kenarları kesmeyiniz. fotokopide yazınız. şimdi kolay kısmına gelelim diploma yazdırma kısmında rapor alalım yazdırın heme yanında simge var ona tıklayalım diplomaya yazdıracaklarımızı worde aktaralım. istediğiniz düzeltmeleri yapın sonra yazdırın. kolay gelsin ben yarım saatte halletti efem..........  | | |
|  | mehmetkaya1980
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Eyl 2007 Mesajlar: 420 Konum: Kahramanmaraş(Aslında İskenderun'luyum) |
| E-okul diploma basımı 30 Hzr 2008, 16:53 | |
|
 |
 |
bizde kenarları kestirdik . samsung lazer yazıcıda deniyorum . ama öğrenim süresini benim elimdeki diplomaya göre farklı yerde cıkarıyor, bir basamak aşagıda cıkıyor. herkeste öyle mi acaba ? |
Hocam rapor ekranın da ikitane çıktı bölümü var en alttaki diplama bölümünde diploma numarası ile öğretim yılı yan yana diğerinde ise geçme notu ile öğrenim yılı yan yana ona dikkat ederseniz düzelir | | |
|  | fatihpc
Tecrübeli Üye

| Re: E-okul diploma basımı 30 Hzr 2008, 18:23 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar e-okul dan diplomaları yazdırdınız mı? Miili eğitimin gönderdiği
diplomalar hangi boyutta yazıcıya sığdıramıyoruz
Siz nasıl yaptınız fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim |
sağından solundan biraz kırptıkk
Ama öylede kabak gibi bir görüntü ortaya çıktı.Ayarları tutturana kadar kaçtane kağıdıımız gitti.  | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 1.92425 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|