|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
özgüreğit
Site Gezgini

|
| MEB'in yönetici atama genelgesi 28 Hzr 2008, 22:19 | |
| | yaa arkadaşlar,yönetici atamalarına ilişkin görüşü olan yok mu?bakanlığın bu konudaki genelgesini nasıl buluyorsunuz?görüşlerinizi merak ediyorum.
| | |
|  | ozkaan
Seçkin Üye

|
| MEB'in yönetici atama genelgesi 29 Hzr 2008, 23:04 | |
| | BİR ÖNCEKİNE GÖRE (2007 DE YAPILAN VE İPTAL EDİLEN ATAMLARI KAST EDİYORUM)ÇOK İYİ
| | |
|  | hoamca
Site Gezgini

|  | ahsenceylan
Site Gezgini

|  | ahsenceylan
Site Gezgini

| MEB'in yönetici atama genelgesi 06 Ekm 2008, 10:10 | |
| | bu yıl arapsaçı yönetici atama. bende danıştay kararı ile yöneticiliği sona erdirilenlerden biriyim. çok sıkıldım vazgeçtim yöneticilikten. bu yaz döneminde taşra illerde yapılan atamalarda iptal edildi. sınav kazanmış olanlar dışında. ankaranın taşra ilçelerine de sınav kazanamış durumda olanlar atandılar.
| | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.32927 seconds, sql queries = 16
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|