Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

Bilişim Teknolojileri Dersi Yıl Sonu Raporu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
saiderz
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Dersi Yıl Sonu Raporu    23 Hzr 2008, 9:14Alıntıyla Cevap Gönder

Bilişim Teknolojileri Dersi Yıl Sonu müfredat ve kitapların değerlendirilmesi ile ilgili çok acil rapor gerekmektedir. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

ACİL
osmanX
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Dersi Yıl Sonu Raporu    25 Hzr 2008, 12:33Alıntıyla Cevap Gönder

200-2007 eğitim öğretim yılında 4 5 6 7 8. sınıflarda okutmuş olduğum Bil. Tek. dersinde tüm sınıflarda müfredat tamamlanmış olup eksik konu kalmamıştır. Bilgilerinize arzederim. İmza tarih bu kadar.
kkslyyldz
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Dersi Yıl Sonu Raporu    25 Hzr 2008, 12:41Alıntıyla Cevap Gönder

bu kadar basit değil hocam sanki Smile raporun içerisinde ders programları, ilgili mevzuat, ders araç gereçleri, öğretim yöntem ve teknikleri, okul ver dersliklerdeki fiziki durum ve öğrenci başarı düzeyini değerlendirme gibi maddeler olacak .
Poll
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Dersi Yıl Sonu Raporu    27 Hzr 2008, 9:32Alıntıyla Cevap Gönder

bu konuyla ilgili çalışması olan yok mu arkadaşalar
kkslyyldz
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Dersi Yıl Sonu Raporu    27 Hzr 2008, 9:45Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar basit bir rapor hazırladım br bakın isterseniz

ders değerlendirme raporu.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  ders değerlendirme raporu.rar
 Dosya Boyutu:  4.71 KB
 İndirilme:  62 defa

Poll
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Dersi Yıl Sonu Raporu    27 Hzr 2008, 9:49Alıntıyla Cevap Gönder

SAOLASI HOCAM BAŞKA BAŞLIK ALTINDA BULDUM
kkslyyldz
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Dersi Yıl Sonu Raporu    27 Hzr 2008, 10:00Alıntıyla Cevap Gönder

nerde olduğunu yazın da hocam başkaları da faydalansın
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

Bilişim Teknolojileri Dersi Yıl Sonu Raporu

page generation = 0.17056 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması