|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
fatihpc
Tecrübeli Üye

| Stajyerim ve zor durumdayım 25 Hzr 2008, 15:13 | |
| | Arkadaşlar geçenlerde formatörlüğe başvurdum ve eylül başlarında açıklanır derken bir baktım bugün yazı gelmiş ve formatörlüğüm temmuz 1 de başlıyor.Ben ise 6 aydır görmediğim ailemi ve K.Maraşı özledim.Acaba stajyerlerde yıllık izin var mı? Yani temmuzun 1 ine düzenlenmiş bir yıllık izin olsa gidebilirmiyim.Lütfen moralim çok bozuk yardım edin. | | |
|  | Sponge Bob
Aktif Üye

|
| Stajyerim ve zor durumdayım 25 Hzr 2008, 15:48 | |
| | Hocam yıllık iznin stajyerliği mi olur? Elbet çıkarsınız 20 gün izninize, meraklanmayınız. | | |
|  | mkpatriot
Seçkin Üye

| Stajyerim ve zor durumdayım 25 Hzr 2008, 15:53 | |
| hocam çık git iznini yap müdürne söyle idare etsin birazda teyyareler bunlar incinlere yazın serbest çalışmamı yaptıracakmışın BT sınıfında adamın kafasını bozuyolar bak benim de moralim bozuldu ,başvurma kardeşim formatörlüge
gittt anneni elini öp sen özledinse o teyzemle amcam ne yaptı,Sütçü imamın torunları böyle şeylere takılmaz hadi kal sağlıcakla. | | |
|  | cikka
Aktif Üye

|
| Stajyerim ve zor durumdayım 25 Hzr 2008, 16:01 | |
| | Hocam ben de kaymakamdan dolayı üzgündüm, sizin durumunuzu öğrenince üzüntüm ikiye katlandı. 2 ay tatil yapamasanız da 20 günlük izninizi kullanırsınız hocam başınızda benim ki gibi bi kaymakam yoksa. Allah yardımcınız olsun... | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.17734 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|