Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Stajyerliğime bir şey olur mu?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
aransayes
Site Gezgini
Site Gezgini

Stajyerliğime bir şey olur mu?    20 Hzr 2008, 0:48Alıntıyla Cevap Gönder

Ben 09/07/2007 tarihinde sözleşmeli bilgisayar öğretmeni olarak atandım. 29/02/2008 tarihinde bulunduğum okulda kadroya geçtim. Bu ağustos ayında askere gitmek istiyorum. Eğer gitmek istemesem gelecek sene mart 1 de kalkması gerekiyor. fakat gidersem 1,5 sene sonra kalkması gerekiyor. Toplam stajyer olarak çalıştığım yıl 2,5 yıl olacağı için sizce stajyerliğimin kalkmasında bir sorun olur mu?
computeredi
Yeni Üye
Yeni Üye

Stajyerliğime bir şey olur mu?    20 Hzr 2008, 0:54Alıntıyla Cevap Gönder

benim bilgiğim stajyer iken çalışmaya bağlı kadro/derece ilerlemesi olmaz ama kalktıgı zamanda gecen surenin toplu hesaplanıyor oldugu.
ahmetkkk
Site Gezgini
Site Gezgini

Stajyerliğime bir şey olur mu?    20 Hzr 2008, 7:03Alıntıyla Cevap Gönder

Stajerlik en az 1 yıl en fazla 2 yıl sürer. Siz askere gittiğiniz anda kadronuz dondurulur. yani 6 ay öğretmenken askerlik bittiği anda 6 aydan itibaren devam eder( bu stajerlik süresi için geçerlidir.) hiçbir şey olmaz gidin derim. Askere ne kadar erken giderseniz sizin için daha iyi olur.
aransayes
Site Gezgini
Site Gezgini

Stajyerliğime bir şey olur mu?    20 Hzr 2008, 19:16Alıntıyla Cevap Gönder

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Ben ilçe milli eğitime askere gideceğimi söyledim. Benden askerlik sevk belgesi istiyorlar. Askeriyeye gittim. Bana askerlik durum belgesi verdiler. Üzerinde sevk edileceği tarih yazıyordu. Ama ilçe milli eğitim kabul etmiyor. İlla askerlik sevk belgesini getirin diyor. Ben de askeriyeyi aradım. Bana 01-31 temmuz arasında sevk belgeleri çıkar dediler. O tarihten önce çıkmaz dediler. Ben de haftaya memleketime gidecem. Evden çıkıyorum. Askerlikle ilgili olarak okula dilekçe yazdım. daha sonra buradan da ilçe milli eğitime getirdim. fakat askerlik sevk belgem olmayınca işlem yapamayız diyorlar. Ne yapmam gerekir?
kaaka
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Stajyerliğime bir şey olur mu?    20 Hzr 2008, 19:37Alıntıyla Cevap Gönder

ahmetkkk yazmış:
Stajerlik en az 1 yıl en fazla 2 yıl sürer. Siz askere gittiğiniz anda kadronuz dondurulur. yani 6 ay öğretmenken askerlik bittiği anda 6 aydan itibaren devam eder( bu stajerlik süresi için geçerlidir.) hiçbir şey olmaz gidin derim. Askere ne kadar erken giderseniz sizin için daha iyi olur.

çok doğru
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Stajyerliğime bir şey olur mu?

page generation = 2.10740 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması