Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

ftp programında dosya boyutları 0 olarak görünüyor yardım!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
iremcim
Site Gezgini
Site Gezgini

ftp programında dosya boyutları 0 olarak görünüyor yardım!!!    22 May 2008, 13:11Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar port fle zilla ile ftp yapıyorum .lokalde dosya boyutu görünüyor. serverde görünmüyor. ftpden bütün dosyaları indirmiştim. web sitesinne eklemeler yaptım. index sayfasını vs. gönderdim ama web sitesine giriş yapılmıyor.bana bir yol gösterin lütfennn
mehtapp
Aktif Üye
Aktif Üye

ftp programında dosya boyutları 0 olarak görünüyor yardım!!!    18 Hzr 2008, 22:36Alıntıyla Cevap Gönder

aynı sorun bende de var arkadaşlar yardım edin
ebf
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: ftp programında dosya boyutları 0 olarak görünüyor yardım!!!    18 Hzr 2008, 22:48Alıntıyla Cevap Gönder

iremcim yazmış:
arkadaşlar port fle zilla ile ftp yapıyorum .lokalde dosya boyutu görünüyor. serverde görünmüyor. ftpden bütün dosyaları indirmiştim. web sitesinne eklemeler yaptım. index sayfasını vs. gönderdim ama web sitesine giriş yapılmıyor.bana bir yol gösterin lütfennn

Genellikle bu tür hatalar( dosya gönderilmiş gibi görünür ama gerçekte gitmez yada klasör eklenir ancak içeriği gitmez) dosya isimlerinde kullanmış olduğunuz Türkçe karakter hatalarından kaynaklanır.

Dreamweaver ile izlerken sorunu hissedemezsiniz-yaşamazsınız ancak sunucular genellikle kuralına uymayan- Türkçe karakter,boşluk- gibi isimlendirmeleri kabul etmez.
Yani FTP ile dosya transferiniz gerçekleşmemiştir.

Link alalım Smile
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Re: ftp programında dosya boyutları 0 olarak görünüyor yardım!!!    18 Hzr 2008, 22:55Alıntıyla Cevap Gönder

ebf yazmış:
iremcim yazmış:

Genellikle bu tür hatalar( dosya gönderilmiş gibi görünür ama gerçekte gitmez yada klasör eklenir ancak içeriği gitmez) dosya isimlerinde kullanmış olduğunuz Türkçe karakter hatalarından kaynaklanır.

Dreamweaver ile izlerken sorunu hissedemezsiniz-yaşamazsınız ancak sunucular genellikle kuralına uymayan- Türkçe karakter,boşluk- gibi isimlendirmeleri kabul etmez.
Yani FTP ile dosya transferiniz gerçekleşmemiştir.

Link alalım Smile

ftpden locale cekmeden once de turkce karakterler varmiydi acaba ya da aralarinda bosluk olan dosya ya da klasorler_? Hocamın dedigi olabilir! bir de bu mebin serveri bazen beni de kıl ediyor!
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Meb.k12.tr

ftp programında dosya boyutları 0 olarak görünüyor yardım!!!

page generation = 0.19502 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması