Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
zgrcln
Aktif Üye
Aktif Üye

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!    07 Hzr 2008, 14:54Alıntıyla Cevap Gönder

Artık tek tek Driver aramamıza gerek kalmıyacak. Laboratuvarlarda aynı özellikte ki bilgisayarlar kullanılıyor. Yani sağlam bir bilgisayaradan, bi driver EXE dosyası oluşturarak tüm bilgisayarlarda kullanabiliriz. Arattım ama daha önce böyle bi konu göremedim.

öncelikle program
http://rapidshare.com/files/120735506/Drivergen_by_zgrcln.rar.html
burada...

Kurduktan sonra görüntüsü bu şekilde olucaktır.

solda gördüğümüz bizim bilgisayarda kurulu olan driverlar. Öncelikle oradan tamamını seçiyoruz. driver ları ayrıntılı görebilmek için üzerine tıklayabiliriz. Aşağıda resmi de var.

Tüm driverları seçtikten sonra yapacağımız son bi ayar var. Option menüsüne tıklayıp backup sekmesine geliyoruz.Aşağıda resmi var.

Buradan Backup my drivers into an EXE auto-installer seçeneğini seçiyoruz. ve start backup seçeneğine tıklayoruz. Bu şekilde tüm Driver ların bulunduğu tek bir exe dosyasına sahip oluyoruz. Bundan sonra istedğimiz bilgisayara programı kurmadan bu dosyayı çalıştırarak istediğimiz sürücüyü yükleyebiliyoruz. Ben hergangi bir bilgisayara format atmadan önce muhakkak exe dosyasını çıkarıyorum. Sonradan driver arama derdine girmiyorum.

Ben lablarda ilk iş olarak hiçbir sorunsuz çalışan herhangi bir bilgisayardan install dosyası oluşturuyorum. Ondan sonra hep rahat ediyorum. Umarım sizede yardımcı olur.
burhansenyuva
Aktif Üye
Aktif Üye

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!    07 Hzr 2008, 15:23Alıntıyla Cevap Gönder

Deneriz.. bizde bakalım faydalı olur belki..

Paylaşım İçin teşekkürler.. Smile
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!    07 Hzr 2008, 16:51Alıntıyla Cevap Gönder

kullandım bu programı daha once yararlı bir program tesekkurler hocam!
acan23
Aktif Üye
Aktif Üye

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!    07 Hzr 2008, 17:11Alıntıyla Cevap Gönder

peki hocam her makinada bu program kurulumu olması lazım?
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!    07 Hzr 2008, 17:13Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam eger bts de kullanacaksan ve tum makinaların konfigirasyonu aynı ise tek bir makina ya kur, driverleri bul ve yedegini al, diger makinalarda problem oldugunda aldigin yedekle isini halledebilirsin.
bilisim
Site Gezgini
Site Gezgini

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!    07 Hzr 2008, 17:15Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler hocam böyle bi programa ihtiyacım vardı.
zgrcln
Aktif Üye
Aktif Üye

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!    08 Hzr 2008, 20:20Alıntıyla Cevap Gönder

Önemli deil adnan arkadaşım anlatmış zaten. Bir bilgisayardan exe oluşturuyorsun sonra
istediğin bilgisayarda exe yi programı kurmadan çalıştırabiliyorsun. Kolay gelsin
devranber
Site Gezgini
Site Gezgini

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!    14 Hzr 2008, 20:32Alıntıyla Cevap Gönder

Ben kullandım okulda evde sorunsuz çalışıyor. Very Happy
rguneri
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!    14 Hzr 2008, 20:37Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler emeğine sağlık...
zeckevs
Site Gezgini
Site Gezgini

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!    11 Eyl 2008, 13:04Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederim arkadaşım kullanışlı bir program olacaktır
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

Driver sorunlarına çözüm olabilir !!!

page generation = 1.17452 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması