|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
ihtaner
Seçkin Üye

|
| Asus F3 SG XP Driver leri lazım 28 Nis 2008, 7:45 | |
| | Geçen hafta asus f3 sg modelde bi laptop elime geçti ama bunun xp uyumlu driverlerini bulamadım sizlerin bildiği böyle bi adres yada yer var mıdır. Netten baya bi aradım ama google indexlerinde yok . Belki bilinmedik ama içeren bi site biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz ? | | |
|  | ibetay
Aktif Üye

|  | casconee
Site Gezgini

|  | ihtaner
Seçkin Üye

|
| Asus F3 SG XP Driver leri lazım 28 Nis 2008, 14:43 | |
| | teşekkür ederim arkadaşlar yalnız işe yaramadı benım aradıgım xp uyumlu driverleri. | | |
|  | saDE13
Site Gezgini

Kayıt: 04 Hzr 2008 Mesajlar: 55 Konum: Çayırova - Kocaeli |
| Asus F3 SG XP Driver leri lazım 13 Hzr 2008, 8:35 | |
| gerek asus un kendi sitesi gerekse web de yaptığım aramalr sonucunda ben de bu modelin xp sürücülerini bulamadım.
bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim | | |
|  | keantr
Site Gezgini

|
| Asus F3 SG XP Driver leri lazım 13 Ksm 2008, 14:49 | |
| | Asus f3sg kullanıyorum. Perfect Xp (modifiye)kullanıyorum driver ların çoğunu otomatik yükledi. Aynı driverları dirverpacks.net teki paketlerin içinde bulabilirsiniz. Ayrıca camera ve touchpad için vista driver larını, bluetooth için asus f3 eski modellerinin xp driver larından toshiba için olanlarını kullanabilirsiniz. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.51927 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|