Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

DynEd Courseware [Hata]

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
angel704
Yeni Üye
Yeni Üye

DynEd Courseware [Hata]    23 Mar 2008, 21:27Alıntıyla Cevap Gönder

güncellenmiş hali nerde var onuda söyleyebilirmisiniz??? Rolling Eyes
ecem35
Yeni Üye
Yeni Üye

DynEd Courseware [Hata]    23 Mar 2008, 21:34Alıntıyla Cevap Gönder

İyi akşamlar.öğrenci velisi olarak bu cd yi kurmak için bir haftadır uğraşıyorum dediklerinizide yaptıysam bir türlü internet bağlantı soprununu geçip kayıt ekranını göremedim:(okuldanda bu konu hakkında bir yardım alamadım.Bu internet bağlantı sorununu nasıl halledeceğiz
fatma
Site Gezgini
Site Gezgini

DynEd Courseware [Hata]    23 Mar 2008, 21:49Alıntıyla Cevap Gönder

100 puanlık bonus soru.
bt sınıfı eski olduğu için cdleri öğrencilere verdik evlerinden yüklesinler diye. ama şu anda sorumlu öğretmen olarak ben dahil kimse bağlanamıyor.internet bağlantı hatası veriyor. ve ben de record diye bir dosya yok.
netcez gariiiii?????? Sad Sad Sad Confused Confused
dede60
Yeni Üye
Yeni Üye

DynEd Courseware [Hata]    07 Nis 2008, 21:05Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR BENDE DYNEDİ KURDUM AMA GİRİYORUM ÜYE GİRİŞİME ŞÖYLE BİR HATA VERİYOR YARDIM LÜTFEN :::DynEd Çalıştırma Hatası Bu sorunun çözümü için teknik günlük kütüğünüzü supprt@dyned.com adresine yollayın. İptal diyorum bu sefer şöyle bir şey çıkıyor Corrupted Records Server Settings [1]:mone.records.dyned.com yazıyor lütfen yardım
kkslyyldz
Aktif Üye
Aktif Üye

DynEd Courseware [Hata]    07 Nis 2008, 21:17Alıntıyla Cevap Gönder

dede60 yazmış:
ARKADAŞLAR BENDE DYNEDİ KURDUM AMA GİRİYORUM ÜYE GİRİŞİME ŞÖYLE BİR HATA VERİYOR YARDIM LÜTFEN :::DynEd Çalıştırma Hatası Bu sorunun çözümü için teknik günlük kütüğünüzü supprt@dyned.com adresine yollayın. İptal diyorum bu sefer şöyle bir şey çıkıyor Corrupted Records Server Settings [1]:mone.records.dyned.com yazıyor lütfen yardım

sayın hocam ben de aynı hatayı veriyordu. çalışır durumdaki bir dyned klasörünü kopyalıyıp diğer bilgisayarların c:/program files klasörü içine yapıştırdım. bazı bilgisayarlarda çalışırken bazılarında dynede giremiyordum. bugün kaldırıp c yerine d partisyonuna kurdum ve güncellemelerini yaptırdım. iki bilgisayarda denedim ikisinde de çalıştı umarım sizinkinde de işe yarar
polis60000
Yeni Üye
Yeni Üye

DynEd Courseware [Hata]    11 Hzr 2008, 10:11Alıntıyla Cevap Gönder

ya dynedi açarken bu kurulum eski güncelleştirmeleri yapın dedi hepsini yaptım ama first english yine açılmadı ne yapabilirim?
feyiiz
Yeni Üye
Yeni Üye

DynEd Courseware [Hata]    12 Hzr 2008, 15:21Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bende de aynı hatayı verdi.Ancak güvenlik duvarında dyned courseware ve records menagerı ekledim.Daha sonra da quick time programını yeniden indirip kurdum şu an çalışıyor.
eXorciSm
Yeni Üye
Yeni Üye

DynEd Courseware [Hata]    01 Ksm 2008, 12:17Alıntıyla Cevap Gönder

Ben herşeyi yaptım şuanda
Aşağıdaki dizinler için yazma yetkiniz yok :
C:/Program Files/Dyned/data_i/:0285532

Hatasını veriyor ne yapmam gerekli ?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

DynEd Courseware [Hata]

page generation = 1.17556 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması