|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
angel704
Yeni Üye

|
| DynEd Courseware [Hata] 23 Mar 2008, 21:27 | |
| güncellenmiş hali nerde var onuda söyleyebilirmisiniz???  | |
|
|
 |
ecem35
Yeni Üye

|
| DynEd Courseware [Hata] 23 Mar 2008, 21:34 | |
| | İyi akşamlar.öğrenci velisi olarak bu cd yi kurmak için bir haftadır uğraşıyorum dediklerinizide yaptıysam bir türlü internet bağlantı soprununu geçip kayıt ekranını göremedim:(okuldanda bu konu hakkında bir yardım alamadım.Bu internet bağlantı sorununu nasıl halledeceğiz | |
|
|
 |
fatma
Site Gezgini

| DynEd Courseware [Hata] 23 Mar 2008, 21:49 | |
| 100 puanlık bonus soru.
bt sınıfı eski olduğu için cdleri öğrencilere verdik evlerinden yüklesinler diye. ama şu anda sorumlu öğretmen olarak ben dahil kimse bağlanamıyor.internet bağlantı hatası veriyor. ve ben de record diye bir dosya yok.
netcez gariiiii??????  | |
|
|
 |
dede60
Yeni Üye

|
| DynEd Courseware [Hata] 07 Nis 2008, 21:05 | |
| | ARKADAŞLAR BENDE DYNEDİ KURDUM AMA GİRİYORUM ÜYE GİRİŞİME ŞÖYLE BİR HATA VERİYOR YARDIM LÜTFEN :::DynEd Çalıştırma Hatası Bu sorunun çözümü için teknik günlük kütüğünüzü supprt@dyned.com adresine yollayın. İptal diyorum bu sefer şöyle bir şey çıkıyor Corrupted Records Server Settings [1]:mone.records.dyned.com yazıyor lütfen yardım | |
|
|
 |
kkslyyldz
Aktif Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 119 Konum: İstanbul - Kartal |
| DynEd Courseware [Hata] 07 Nis 2008, 21:17 | |
|
 |
 |
ARKADAŞLAR BENDE DYNEDİ KURDUM AMA GİRİYORUM ÜYE GİRİŞİME ŞÖYLE BİR HATA VERİYOR YARDIM LÜTFEN :::DynEd Çalıştırma Hatası Bu sorunun çözümü için teknik günlük kütüğünüzü supprt@dyned.com adresine yollayın. İptal diyorum bu sefer şöyle bir şey çıkıyor Corrupted Records Server Settings [1]:mone.records.dyned.com yazıyor lütfen yardım |
sayın hocam ben de aynı hatayı veriyordu. çalışır durumdaki bir dyned klasörünü kopyalıyıp diğer bilgisayarların c:/program files klasörü içine yapıştırdım. bazı bilgisayarlarda çalışırken bazılarında dynede giremiyordum. bugün kaldırıp c yerine d partisyonuna kurdum ve güncellemelerini yaptırdım. iki bilgisayarda denedim ikisinde de çalıştı umarım sizinkinde de işe yarar | |
|
|
 |
polis60000
Yeni Üye

|
| DynEd Courseware [Hata] 11 Hzr 2008, 10:11 | |
| | ya dynedi açarken bu kurulum eski güncelleştirmeleri yapın dedi hepsini yaptım ama first english yine açılmadı ne yapabilirim? | |
|
|
 |
feyiiz
Yeni Üye

|
| DynEd Courseware [Hata] 12 Hzr 2008, 15:21 | |
| | hocam bende de aynı hatayı verdi.Ancak güvenlik duvarında dyned courseware ve records menagerı ekledim.Daha sonra da quick time programını yeniden indirip kurdum şu an çalışıyor. | |
|
|
 |
eXorciSm
Yeni Üye

|
| DynEd Courseware [Hata] 01 Ksm 2008, 12:17 | |
| Ben herşeyi yaptım şuanda
Aşağıdaki dizinler için yazma yetkiniz yok :
C:/Program Files/Dyned/data_i/:0285532
Hatasını veriyor ne yapmam gerekli ? | |
|