Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?    10 Hzr 2008, 22:39Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli site yöneticileri malum hepimiz bilgisayar yada formatör öğretmenleriyiz. aramızda azımsanmayacak kadar diğer branşlarda öğrt. ve öğrenci yada diğer meslek gruplarından değerli üye arkadaşlarımız var.eminimki bu arkadaşlarımızda resimleriyle gönderdikleri dosya ve yasal programlarla sitemize daha da katkıda bulunacaklardır. ben diyorumki sitemizi ayrı bir bölüm açılsa ve bu bölümde forumda nasıl resim ekleneceği nasıl dosya gönderileceği hakkında resimli bir anlatım yapılsa ve bu bölüm de sürekli sabit kalsa nasıl olur? Çoğu forum sitelerinde var böyle bir bölüm. ne dersiniz?
enginozdil
Moderatör
Moderatör

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?    10 Hzr 2008, 22:43Alıntıyla Cevap Gönder

fikir gayet güzel hocam, daha önceden rapidshare ile 4shared sitelerinden upload ve download nasıl yapılır konularını resimli anlatımlarıyla açmıştım.
bu önerinizide inşallah en kısa zamanda hayata geçiririz.
anlatımları hazırlamaya başlıyım ben şimdiden. Smile
nasıl istersiniz; video görüntülü bir anlatımmı yoksa resimli bir anlatımmı olsa daha iyi olur?
Yalnız_Kurt
Süper Üye
Süper Üye

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?    10 Hzr 2008, 22:45Alıntıyla Cevap Gönder

RESİMLİ ANLATIM DAHA KALICI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM nacizane benim fikrim böyle
mehmetakif
Aktif Üye
Aktif Üye

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?    10 Hzr 2008, 22:50Alıntıyla Cevap Gönder

resimli anlatım olabilirir.
birde bulabileceğimiz bir yerde olsa iyi olur kanısındayım.
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?    10 Hzr 2008, 22:53Alıntıyla Cevap Gönder

enginozdil yazmış:
fikir gayet güzel hocam, daha önceden rapidshare ile 4shared sitelerinden upload ve download nasıl yapılır konularını resimli anlatımlarıyla açmıştım.
bu önerinizide inşallah en kısa zamanda hayata geçiririz.
anlatımları hazırlamaya başlıyım ben şimdiden. Smile
nasıl istersiniz; video görüntülü bir anlatımmı yoksa resimli bir anlatımmı olsa daha iyi olur?

eyvallah hocam. resimli olursa açıklayıcı bir şekilde. güzel olur teşekkür ederim.
kaaka
Aktif Üye
Aktif Üye

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?    10 Hzr 2008, 23:01Alıntıyla Cevap Gönder

öneriniz uygulamaya konulursa gerçekten bizlere ışık tutacaktır. tşkrlerr
ufukaslan82
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?    10 Hzr 2008, 23:48Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar birde dosya upload edecekseniz rapid değilde benim tavsiyem www.wikisend.com adlı siteyi kullanalım isterseniz. veya başka biryerde olabilir. rapid malum okulda olmuyo. verdiğim site gayet hızlı çalışıyor. ben genelde bu siteye upload yapıyorum. bence deneyin
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?    10 Hzr 2008, 23:54Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar hiç başka sitelere gitmenize gerek yok, eklenti paneline 8 resim ekleyebilirsiniz, devam etmek isterseniz bir sonraki mesaja bir 8 resim daha eklersiniz isterseniz arka arkaya mesajlarla istediğiniz kadar resim yollamış olursunuz..böylelikle yüklediğiniz resimler silinmez yada başka sitelerle uğraşmamış olursunuz

ancak unutmayalım eklenti panelinde yasal olmayan paylaşım koymayınız, uyarıyı dikkate alınız

207 defa İzlenme, 28.62 KB

RESİM.jpg

En son ghost tarafından 10 Hzr 2008, 23:57 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?    10 Hzr 2008, 23:55Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bazen diger sitelerdeki paylasimlari alinti yapmak zorunda kaliyoruz, onlarda rapid olunca mecburen o linkler veriliyor, yoksa bende hic rapid kullanma taraftari degilim.
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?    11 Hzr 2008, 0:02Alıntıyla Cevap Gönder

büyük dosya paylaşımları için ise ufukaslanın verdiği site kullanılabilir
http://www.wikisend.com/

, anlatılacakta pek bişey yok, gözat a bas dosyayı seç, upload file a tıkla o kadar ben başka birşey göremedim, hatta anlatarak zorlaştırmış olursunuz..
kodavcısı
Onursal Üye
Onursal Üye

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?    11 Hzr 2008, 0:23Alıntıyla Cevap Gönder

ghost yazmış:
büyük dosya paylaşımları için ise ufukaslanın verdiği site kullanılabilir
http://www.wikisend.com/

, anlatılacakta pek bişey yok, gözat a bas dosyayı seç, upload file a tıkla o kadar ben başka birşey göremedim, hatta anlatarak zorlaştırmış olursunuz..
+1

bu sitelerde güzel
http://www.divshare.com/
http://www.yousendit.com/
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Foruma resim ve dosya nasıl yüklenir?

page generation = 0.25831 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması