|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
okadda
Site Gezgini

|
| Eğitici Formatör olmak içinn...? 04 Hzr 2008, 21:07 | |
|
 |
 |
 |
 |
HOcam görevlendirilmeleri devam eden kişileri görevden haa deyipte alamazsın. Haaa dersin 3 aylık görevlendirme yapma ok... Bu arada bende 3 aylık görevlendirme ile geldim sakın yanlış anlama. Hazirandan sonra istersen görev alırsın sanırım. |
Hocam benim kızdığım nokta şu, meb bir sınav yapıyor. sınavdan önce sana eskilerin kazanamasa dahi göreve devam edeceklerini seninde kaç puan alırsan al görev veremyeceklerini başta söyleseler... anlarım benim eskilerle derdim yok. ayrıca çok fazla görev alma meraklısı da değilim merkezde çalışıyorum okulumd güzel bir okul üstelik merkezde değil ilçede 1 yıl görev almak istiyorum. ilçede 2 kontenjan var kazanan 0 ve 1 eski formatör görevine devam ediyor, boş olan kontenjana henüz kimse atanmış değil..
velhasıl kelam Meb yaptığı her sınavda bunu yapıyor..yani önce sınav sonra şartlar..açıklanıyor. ilsiste başvuru yaparken yok şurayı işaretle yok buraya dokunma yok eskiler şunu işaretlesin...diye uyarı yazısı bırakıyorlar. önce wc ye gidiyorlar sonra tuvalet kağıdı arıyorlar...ve pislikleri herkese bulaşıyor. |
kesinlikle katılıyorum.
bir sonraki sınavda belki bizimde başımıza gelecek ama bir sonraki sınavda düşük puan alırsam bu birilerine haksızlık olacak.
ya kadro olmalı ya da ihtiyaç olmadığı sürece sınav olmamalı . | |
|
|
 |
zgrcln
Aktif Üye

|
| Eğitici Formatör olmak içinn...? 04 Hzr 2008, 21:20 | |
| Teknik öğretmenler olmak istemiyor tabiki tek okulda ortalama 40 saat derse giriyorlardı. Geçen yılki ev arkadaşım teknik öğretmendi 45 saat derse giriyordu. Ben ise ilk öğretimdeydim iki okul dolaşıyordum ve 16 saat derse giriyordum. O yaklaşaık benden 2 kat fazla maaş alıyordu ki formatörlük teknik öğretmenlere maddi açıdan bişey katmadığı gibi iş yükü katıyor.o yüzden ilköğretim öğretmenleri daha çok istiyor.
Bana göre tek avantajı maddidir. Dezavantajları eve iş götürürsün okulda boş durmazsın devamlı birileri sana formatörsün die iş yüklerler ki senin o işle alakan olmadı halde!!saat 5'e kadar beklersin. Arkadaşların dediği gibi çalışkan öğretmenlere ödül verilirken akla gelmezken, yapılacak hergangi bir işte hemen akla gelen olursun. O kadar çalışırken öğretmenler tarafından yata yata maaş alıyosun sözleriyle delirsin.
Sonuç olarak bu maddiyat için yaptığın bu iş değer mi değmez mi? Herkeze göre değişen bu sonuç için kararsızlık hakimdir. O yüzden bende ola demem olma hiç demem  | |
|
|
 |
formator5555
Aktif Üye

|
| Eğitici Formatör olmak içinn...? 04 Hzr 2008, 21:43 | |
| | eskilrden yetersiz olanlar elenecek | |
|
|
 |
enestar
Seçkin Üye

|
| Eğitici Formatör olmak içinn...? 04 Hzr 2008, 21:46 | |
| hocam imkanın varsa hemen ol hiç kaçırma  | |
|
|
 |
BesSTy
Aktif Üye

| Eğitici Formatör olmak içinn...? 04 Hzr 2008, 22:35 | |
| cok bilinmeyenlı denklem gibi. En iyisi yaşamak lazım en fazla 6 ay kaybımız olacak.. Hayırlısı ... Bir de İStanbul da ki eğiticilerin durumunu merak ediyorm.. Hiç İstanbul dan Eğitici var mı acaba buralar da.. | |
|
|
 |
ebfo45
Seçkin Üye

| Eğitici Formatör olmak içinn...? 05 Hzr 2008, 7:48 | |
|
 |
 |
Ne diyim hocam bende sana hak veriyorum...
Bakalım neler olacak hocam.
Hazirandan sonra 50 altı görev alacak mı? Sınava girmeyenler ne olacak vb. vb. |
Eskilerden 50 nin altında alanlara ya yeni bir sınav ya da BTT kursu verilmesi düşünülüyordu ama haziran oldu hala bir hareket yok bu demek oluyor ki eskiler yine görev alacak ama en kısa zamanda kurs veya sınava alınacaklar bir daha 50 altında alırlarsa görev verilmeyecek. Ayrıca herkesin bir konuda uzmanlaşması istenecek ve o konuda senede 1 /2 defa sınava alınacak. mış muş  | |
|
|
 |
cemilk
Site Gezgini

| Eğitici Formatör olmak içinn...? 08 Hzr 2008, 15:57 | |
| | BesSTy ben İstanbul-Bağcılar'da eğiticiyim. | |
|
|
 |
|
|