|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
umutozturk51
Aktif Üye

|
| askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum 16 May 2008, 6:59 | |
| | merhaba arkadaşlar ben şu anda sözleşmeli olarak görev yapmaktayım. 2007 eylülde göreve başladım. 31/07/2008 de tecilim bitiyor tekrar bir yıl daha erteletmek için (yeni kanuna göre 2 yıl ondan faydalanmak için) ne yapmam gerekli ilçe milli eğitime me yoksa askerlik şubesine mi gitmem gerekli. hangi evrakları götürmeliyim. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler | |
|
|
 |
osimdi
Yeni Üye

| askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum 16 May 2008, 7:10 | |
| celp döneminde rapor alırsın.bir sonraki celp dönemine kalırsın.
eğer ataman olursa zaten stajerlikten dolayı 1 yıl tecil edilir. | |
|
|
 |
eylul1349
Aktif Üye

|
| askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum 16 May 2008, 7:59 | |
| | BENCE DE RAPOR AL BİR HAFTALIK HİÇ Bİ SORUN OLMUYO. | |
|
|
 |
ilede_sen
Seçkin Üye

Kayıt: 09 May 2008 Mesajlar: 756 Konum: istanbul/mecidiyeköy |
| askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum 16 May 2008, 8:20 | |
| | hocam senin aç1köretim kayd1n war mi her türlü al1rlar seni askere hocam egitiminin sürmesi gerekli tecil için | |
|
|
 |
prentice
Tecrübeli Üye

| askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum 16 May 2008, 8:31 | |
| | hocam bunlara hiç gerek yok. Dediğin gibi senin 2 yıl erteletme hakkın var üniversiteyi bitirdikten sonra. Bağlı olduğun askerlik şubesine bir dilekçe ile başvurman yeterli olur. Eğer uzakta ise telefon edip fax ile de gönderebilirsin. Onlarda durumuna bakarak 1 ay içerisinde erteleme işlemini yapıyorlar. | |
|
|
 |
msalep
Süper Üye

| askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum 16 May 2008, 8:33 | |
| | hocam ben bir yıldır raporla erteletiyorum hiçbir sorun olmuyor. agustosta gideceğim inş. 2 yıl dan faydalanabileceğini zannetmiyorum o yeni mezun olacaklar için geçerli galiba. | |
|
|
 |
osiris
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Ksm 2007 Mesajlar: 728 Konum: Sakarya/Adana/Anamur |
| askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum 16 May 2008, 8:47 | |
| Ben askerlik şubesi komutanıyla konuştum 2 farklı ilçede..
Cerp dönemini kapsayan 5 günlük rapor al dediler.
İfadeye çağırıyorlarmış. Hastaydım diyeceksiniz. Bir de sakın ama sakın raporlu olduğunuzda resmi bir işlem yapmayın. Bazı savcılar gıcıklığına araştırıyorlarmış. Haberiniz olsun | |
|
|
 |
canay21
Aktif Üye

|
| Re: askerliğimi bir yıl daha erteletmek istiyorum 08 Hzr 2008, 12:49 | |
|
 |
 |
merhaba arkadaşlar ben şu anda sözleşmeli olarak görev yapmaktayım. 2007 eylülde göreve başladım. 31/07/2008 de tecilim bitiyor tekrar bir yıl daha erteletmek için (yeni kanuna göre 2 yıl ondan faydalanmak için) ne yapmam gerekli ilçe milli eğitime me yoksa askerlik şubesine mi gitmem gerekli. hangi evrakları götürmeliyim. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler |
Askerlik şubene gidersin zaten daha önce evraklarını teslim ettiğin için herhangi birşey istemiyorlar. Orda durumunu belirtince sana HAZIR DILEKCE formu verıyorlar. adını soyadını ve imzanı atıyorsun. 1 yıl tecil ediyorlar.
Yok eger baska bir askerlik subesine gidersen kendi askerlik subene verdiğin tum belgeleri (diploma, foto, kimlik fotokopi vb.) oraya da verirsin. ondan sonra sana dilekçeyi verirler. doldurursun verirsin alırsın 1 yıl tecil hakkı. | |
|
|
 |
|
|