Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

En fazla sorun yaşadığınız dal hangisiydi?
Teknik servis
40%
 40%  [ 10 ]
Ağ işletmenliği
20%
 20%  [ 5 ]
Veritabanı programcılığı
20%
 20%  [ 5 ]
Web programcılığı
20%
 20%  [ 5 ]
Toplam Oylar : 25

YazarMesaj
sguner_23
Seçkin Üye
Seçkin Üye

MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ    09 May 2008, 9:17Alıntıyla Cevap Gönder

hergunsince83 yazmış:
modül problemleri için dert yanmaya başlarsam yazacağım destan manas'ı bile geride bırakır!
Okkadar kızıyorum ki!!! Mad Mad Mad
+1
bogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ    09 May 2008, 22:09Alıntıyla Cevap Gönder

tüm modüller kötü demiyoruz. içinde hakkaten hakkıyla yazılmış olanları da var.
ama ben sınırlı zamanı bahane bulmalarına hak vermiyorum.
çünkü adamakıllı yazan sınırlı zamanda da yazmış.
bence o sorumluluğun altına girmek bu kadar kolay olmamalıydı. düşünsenize.. miyonlarca öğrenci ve modülden gitmek zorunda olan öğretmenin ne öğreneceği sana kalmış.. bence biraz daha duyarlı olmalıydı modül yazarları..
modül yazarlarının bazıları da kendini kaptırarak ayrıntıya inmiş..
o neyse de, peki bu modülleri talim terbiye gibi bi birim incelemiyor mu? nasıl piyasaya sürülür ÖĞRENCİYE-SİSTEME UYGUNDUR(!) diye?.. anlamış değilim..
kısacası roninalp hocamın dediği gibi bence de bu işte bi baştansavmalık var.. Exclamation
beyisoy
Aktif Üye
Aktif Üye

MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ    09 May 2008, 23:20Alıntıyla Cevap Gönder

hergunsince83 yazmış:
modül problemleri için dert yanmaya başlarsam yazacağım destan manas'ı bile geride bırakır!
Okkadar kızıyorum ki!!! Mad Mad Mad

Bu sistem yakında çöker hiç bişey tam olmadan uygulamaya geçilirse olacağı buydu .. kızılmayacak bi yanı yokki memun olan kaç kişi var acaba yada tam olarak nerede uygulanıyor kaç kişi beklenen verimi alıyor merak ediyorum
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ    12 May 2008, 20:52Alıntıyla Cevap Gönder

roninalp yazmış:
10. sınıflarda teknik resim dersinde gereksiz ayrıntılarla boğuştuk. btt dersinde kimi modüllerde yine gereksiz konulara girilmiş. Öğrenci kapasitesinin çok çok üstünde.( helee de meslek liselerinin)
11. sınıflarda grafik animasyon dersinin fireworks kısmında ingilizce bir kitabın türkçe çevirsii olduğu gibi yazılmış. düşük cümleler bile düzeltilmemiş. Öğrenci modülü eline aldığında pek de bişey anlamıyor.
veri tabanı access modülleri yine (bence!!!!!!) baştan savma hazırlanmış. bir kılavuz şeklinde değil de daha çok ilköğretimlerdeki kitaplar gibi" boşlukları doldurup ne işe yaradığını öğrenin" şeklinde yazılmış.
gerçi modüllleri yazan arkadaşlar varsa içimzde lafım onlara değil. sınırlı zamanda ancak bu şekilde yazılabiliyor demek ki. ama modüler sisteme geçerken modüllerin hazırlanması, okullarda alt yapının incelenmesi gibi süreçlerle meb hiç uğraşmamış. "ben istedim oldu.." demişler galiba..

hocam size %100 hatta %100000000000000 katılıyorum +1 +1 +1 Özellikle o boşluk doldurmalara çok saçmaaa..
kurtlu
Yeni Üye
Yeni Üye

yıl sonu    08 Hzr 2008, 11:52Alıntıyla Cevap Gönder

valla ben web tasarım dalında açık kaynak yani linux u baş köşeye koyuyorum.
çoğumuzun yeterli linuz bilgisi olduğunu sanmıyorum. milli eğitimin de yokki modülleri bilem yok Smile (2 aydır bakmadım ama) grafik dersinde de ben photoshop gösterdim fireworks hiç kullanmamıştım . bilmem iyi mi yaptım.
cccicim
Yeni Üye
Yeni Üye

MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ    21 Eyl 2008, 1:22Alıntıyla Cevap Gönder

mrb arkadaşlar ben megep modüllerinin 10. sınıf ögerncileri için makinada düz dikiş konusunu aruyorum fakat bulamıyorum yardım ederseniz sevinirim..? Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ

page generation = 2.60870 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması