|
|
| En fazla sorun yaşadığınız dal hangisiydi? |
| Teknik servis |
|
40% |
[ 10 ] |
| Ağ işletmenliği |
|
20% |
[ 5 ] |
| Veritabanı programcılığı |
|
20% |
[ 5 ] |
| Web programcılığı |
|
20% |
[ 5 ] |
|
| Toplam Oylar : 25 |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sguner_23
Seçkin Üye

Kayıt: 22 Mar 2008 Mesajlar: 595 Konum: Van /Erciş Memleket:Elazığ |
| MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ 09 May 2008, 9:17 | |
|
 |
 |
modül problemleri için dert yanmaya başlarsam yazacağım destan manas'ı bile geride bırakır!
Okkadar kızıyorum ki!!!  |
 | |
|
|
 |
bogrt
Seçkin Üye

| MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ 09 May 2008, 22:09 | |
| tüm modüller kötü demiyoruz. içinde hakkaten hakkıyla yazılmış olanları da var.
ama ben sınırlı zamanı bahane bulmalarına hak vermiyorum.
çünkü adamakıllı yazan sınırlı zamanda da yazmış.
bence o sorumluluğun altına girmek bu kadar kolay olmamalıydı. düşünsenize.. miyonlarca öğrenci ve modülden gitmek zorunda olan öğretmenin ne öğreneceği sana kalmış.. bence biraz daha duyarlı olmalıydı modül yazarları..
modül yazarlarının bazıları da kendini kaptırarak ayrıntıya inmiş..
o neyse de, peki bu modülleri talim terbiye gibi bi birim incelemiyor mu? nasıl piyasaya sürülür ÖĞRENCİYE-SİSTEME UYGUNDUR(!) diye?.. anlamış değilim..
kısacası roninalp hocamın dediği gibi bence de bu işte bi baştansavmalık var..  | |
|
|
 |
beyisoy
Aktif Üye

| MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ 09 May 2008, 23:20 | |
|
 |
 |
modül problemleri için dert yanmaya başlarsam yazacağım destan manas'ı bile geride bırakır!
Okkadar kızıyorum ki!!!  |
Bu sistem yakında çöker hiç bişey tam olmadan uygulamaya geçilirse olacağı buydu .. kızılmayacak bi yanı yokki memun olan kaç kişi var acaba yada tam olarak nerede uygulanıyor kaç kişi beklenen verimi alıyor merak ediyorum | |
|
|
 |
fndgngr
Aktif Üye

|
| MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ 12 May 2008, 20:52 | |
|
 |
 |
10. sınıflarda teknik resim dersinde gereksiz ayrıntılarla boğuştuk. btt dersinde kimi modüllerde yine gereksiz konulara girilmiş. Öğrenci kapasitesinin çok çok üstünde.( helee de meslek liselerinin)
11. sınıflarda grafik animasyon dersinin fireworks kısmında ingilizce bir kitabın türkçe çevirsii olduğu gibi yazılmış. düşük cümleler bile düzeltilmemiş. Öğrenci modülü eline aldığında pek de bişey anlamıyor.
veri tabanı access modülleri yine (bence!!!!!!) baştan savma hazırlanmış. bir kılavuz şeklinde değil de daha çok ilköğretimlerdeki kitaplar gibi" boşlukları doldurup ne işe yaradığını öğrenin" şeklinde yazılmış.
gerçi modüllleri yazan arkadaşlar varsa içimzde lafım onlara değil. sınırlı zamanda ancak bu şekilde yazılabiliyor demek ki. ama modüler sisteme geçerken modüllerin hazırlanması, okullarda alt yapının incelenmesi gibi süreçlerle meb hiç uğraşmamış. "ben istedim oldu.." demişler galiba.. |
hocam size %100 hatta %100000000000000 katılıyorum Özellikle o boşluk doldurmalara çok saçmaaa.. | |
|
|
 |
kurtlu
Yeni Üye

|
| yıl sonu 08 Hzr 2008, 11:52 | |
| valla ben web tasarım dalında açık kaynak yani linux u baş köşeye koyuyorum.
çoğumuzun yeterli linuz bilgisi olduğunu sanmıyorum. milli eğitimin de yokki modülleri bilem yok (2 aydır bakmadım ama) grafik dersinde de ben photoshop gösterdim fireworks hiç kullanmamıştım . bilmem iyi mi yaptım. | |
|
|
 |
cccicim
Yeni Üye

| MEGEP MODÜLLERİNİN YIL SONU DEĞERLENDİRİLMESİ 21 Eyl 2008, 1:22 | |
| mrb arkadaşlar ben megep modüllerinin 10. sınıf ögerncileri için makinada düz dikiş konusunu aruyorum fakat bulamıyorum yardım ederseniz sevinirim..?  | |
|
|
 |
|
|