Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

seminere başka okulda katılma

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
masci
Aktif Üye
Aktif Üye

seminere başka okulda katılma    21 May 2008, 10:39Alıntıyla Cevap Gönder

karneleri verdikten sonraki 15 günlük kısmı başka okulda geçirebiliyor muyuz eskiden vardı galiba böyle bişey bilgisi olan varmı acaba?????
CİVAN
Seçkin Üye
Seçkin Üye

seminere başka okulda katılma    21 May 2008, 10:43Alıntıyla Cevap Gönder

görevlendirme gidiyorsanız herhangi başka bir okula orada da yapabiliyorsunuz ama çalışmadığınız bir yerde yapamıyorsunuz bildiğim kadarıyla...
azra
Aktif Üye
Aktif Üye

seminere başka okulda katılma    21 May 2008, 10:53Alıntıyla Cevap Gönder

benimde böyle bir problemim var.bu konuda bilgisi olan arkadaş yokmu?
serhatdemir
Aktif Üye
Aktif Üye

seminere başka okulda katılma    06 Hzr 2008, 23:54Alıntıyla Cevap Gönder

Meslekî Çalışmalar

Madde 98 — (Değişik: 2.5.2006/26156 RG) İlköğretim okullarında görevli yönetici ve öğretmenlerin genel kültür, özel alan ve pedagojik formasyon alanlarında, bilgi ve görgülerini artırmak, yeni beceriler kazandırmak, eğitim-öğretimde karşılaşılan problemlere çözüm yolları bulmak, öğrencinin ve çevrenin ihtiyaçlarına göre plan ve programları hazırlamak ve uygulamak amacıyla derslerin kesiminden temmuz ayının ilk iş gününe, eylül ayının ilk iş gününden derslerin başlangıcına kadar; yıl içinde ise yıllık çalışma programında belirtilen sürelerde meslekî çalışma yapılır.

Yönetici ve öğretmenler meslekî çalışmalarda;

a) İlköğretim ders programlarında, mevzuatında ve uygulamalarında yapılan değişiklikleri inceler ve değerlendirir.

b) Birbiri ile ilişkili alanlarda zümre öğretmenleri iş birliği yapar.

c) Yeni öğretim yılında uygulayacakları yıllık çalışma programları, iş takvimini planlar ve iş bölümü gibi hazırlıkları yapar.

ç) Kayıt işlemleri ile ilgili olarak veli görüşmelerini gerçekleştirir.

Yönetici ve öğretmenlerin meslekî çalışmalarından azamî verim elde edilebilmesi amacıyla okulun ve çevrenin ihtiyaçlarına göre, bunların dışındaki konularda belirlenebilir.

Birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okullarında görevli öğretmenler, derslerin kesiminden 1 temmuza kadar yapılacak meslekî çalışmalarını, okul yönetimi veya millî eğitim müdürlüğünün bilgisi dâhilinde yaz tatilini geçirecekleri yerdeki bir ilköğretim okulunda yapabilirler. Meslekî çalışmalarını tatil adreslerinde tamamlayan öğretmenler, çalışma yaptıkları okul müdüründen aldıkları bu çalışmalara katıldıklarını gösterir yazıyı, eylül ayının ilk iş gününde bağlı bulundukları millî eğitim müdürlüğüne teslim ederler. Bir örneği de okul müdürlüğünce saklanır.

Sonuç olarak birleştirilmiş sınıfta öğretmenlik yapmıyorsak katılamazmışız.
saaf
Aktif Üye
Aktif Üye

seminere başka okulda katılma    07 Hzr 2008, 0:04Alıntıyla Cevap Gönder

o maddede kaldırıldı serhatdemir arkadaşın dediği gibi artık sadece birleştirilmiş sınıflar için geçerli..
serhatdemir
Aktif Üye
Aktif Üye

seminere başka okulda katılma    07 Hzr 2008, 0:08Alıntıyla Cevap Gönder

saaf yazmış:
o maddede kaldırıldı serhatdemir arkadaşın dediği gibi artık sadece birleştirilmiş sınıflar için geçerli..

tamam hocam bende aynı şeyi söylüyorum. Birleştirilmiş sınıfta eğitim öğretim yapmıyorsak ki biz yapmıyoruz. seminere başka yerde katılamayız diyorum.
saaf
Aktif Üye
Aktif Üye

seminere başka okulda katılma    07 Hzr 2008, 0:17Alıntıyla Cevap Gönder

serhatdemir yazmış:
saaf yazmış:

tamam hocam bende aynı şeyi söylüyorum. Birleştirilmiş sınıfta eğitim öğretim yapmıyorsak ki biz yapmıyoruz. seminere başka yerde katılamayız diyorum.

bende aynı şeyi diyorum ki bunu da belirttim zaten Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
hakanharuny
Site Gezgini
Site Gezgini

seminere başka okulda katılma    07 Hzr 2008, 8:35Alıntıyla Cevap Gönder

Sözleşmeli öğretmenler içinde bu geçerlimi?
seyal
Site Gezgini
Site Gezgini

seminere başka okulda katılma    07 Hzr 2008, 9:02Alıntıyla Cevap Gönder

http://iogm.meb.gov.tr
adresinde duyurular kısmında 2007-2008 Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarla İlgili İş Ve İşlemleri Belirten Resmi Yazı Yayımlandı.
muhammed
Aktif Üye
Aktif Üye

seminere başka okulda katılma    07 Hzr 2008, 9:44Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar sadece birleştirilmiş sınıfı okutanlar il dışında yapabilecekler...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

seminere başka okulda katılma

page generation = 0.61945 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması