Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Arkadaşlar UPnP hizmeti ile ilgili bir soru??

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
sedat01
Aktif Üye
Aktif Üye

Arkadaşlar UPnP hizmeti ile ilgili bir soru??    03 Hzr 2008, 21:09Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşın bilgisayarı internete girerken kesiliyor.Ve şöyle bir uyarı geliyor.
Cihazınızın UPnP hizmeti ile ilgili bir sorunu var.Cihaz bilgisi okunamadı.Modemin markası Airties

Bu sorunun kaynağı ne olabilir acaba?

En son sedat01 tarafından 03 Hzr 2008, 21:29 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Arkadaşlar UPnP hizmeti ile ilgili bir soru??    03 Hzr 2008, 21:12Alıntıyla Cevap Gönder

192.168.2.1 IP explorere yapıştırıp modeme girin. Gerisini resim ekleyerek göstereceğim. çıkan ekrana tamam deyin. ADSL butonuna tıklayın ardından ADSL ayarları burdanda VC1 tıklayın

Daha sonrada resimdeki gibi protokolu PPPE yapın ardından kaydedin.

En son hasari tarafından 03 Hzr 2008, 21:22 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
sedat01
Aktif Üye
Aktif Üye

Arkadaşlar UPnP hizmeti ile ilgili bir soru??    03 Hzr 2008, 21:16Alıntıyla Cevap Gönder

Bekliyorum hasari hocam teşekkürler
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Arkadaşlar UPnP hizmeti ile ilgili bir soru??    03 Hzr 2008, 21:23Alıntıyla Cevap Gönder

Deneyip sonuçu bize söyleyin ona göre yol gösterelim.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Arkadaşlar UPnP hizmeti ile ilgili bir soru??    03 Hzr 2008, 21:26Alıntıyla Cevap Gönder

Unutmamışken başlığını düzelt yoksa adminler siler başlıkta sorunu belirtmelisin.
sedat01
Aktif Üye
Aktif Üye

Arkadaşlar UPnP hizmeti ile ilgili bir soru??    03 Hzr 2008, 21:28Alıntıyla Cevap Gönder

Tamam hocam yarın yazabilirim ancak.teşekkürler
sedat01
Aktif Üye
Aktif Üye

Arkadaşlar UPnP hizmeti ile ilgili bir soru??    05 Hzr 2008, 21:35Alıntıyla Cevap Gönder

Hasari hocam bugün arkadaşın bilgisayarına bakmak için gittim evine.senin söylediklerini uygulamak için.Makinayı açtım.Modemi resetledim .kurulumu tekrar yaptım sorun giderildi.
Sana cevabı dün yazamadım .Çünkü bugün baktım bilgisayara.İlgine teşekkürler. +1
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Arkadaşlar UPnP hizmeti ile ilgili bir soru??    06 Hzr 2008, 16:29Alıntıyla Cevap Gönder

Evet cevap geç oldu ama temiz oldu... +1
sedat01
Aktif Üye
Aktif Üye

Arkadaşlar UPnP hizmeti ile ilgili bir soru??    06 Hzr 2008, 16:32Alıntıyla Cevap Gönder

hasari yazmış:
Evet cevap geç oldu ama temiz oldu... +1

Makinaya bakmadan yazmak istemedim hocam.Ondan geç oldu.teşekkürler
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Arkadaşlar UPnP hizmeti ile ilgili bir soru??

page generation = 0.25803 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması