Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

METEM

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ermansr
Aktif Üye
Aktif Üye

METEM    21 May 2008, 12:50Alıntıyla Cevap Gönder

Selamlar;
METEM'de görev yapan öğretmen arkadaşımız var mı acaba?
yusufziya41
Aktif Üye
Aktif Üye

METEM    21 May 2008, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

Bende Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde görev yapıyorum...
ermansr
Aktif Üye
Aktif Üye

METEM    21 May 2008, 13:44Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam, METEM nasıl bir yer? Yani; sanırım birleştirilmiş okullar, Kız Meslek Lisesi ve ÇPL gibi okullar. Hala ders işliyor musunuz? İçerik nasıl? Teknik Eğitim mezunu musunuz? Siz memnun musunuz? Ders saatleri ne kadar? Bilişimciler olarakta döner sermaye alınıyor mu? Şimdiden teşekkürler..
ermansr
Aktif Üye
Aktif Üye

METEM    21 May 2008, 13:46Alıntıyla Cevap Gönder

Çok soru sormuşum Smile ama yanıtlayabilirseniz çok sevinirim..
yusufziya41
Aktif Üye
Aktif Üye

METEM    21 May 2008, 23:02Alıntıyla Cevap Gönder

Endüstri Meslek => Elektrik, Kız Meslek=> Giyim, Ticaret Meslek=> Muhasebe
Finansman, Anadolu Teknik=>Elektrik ve Çıraklık Eğitim Merkezi birleşimi bir okuldayım.
9.sınıfların Bilgi ve iletişim Teknolojileri derslerine (9x2), Muhasebe 10.sınıfların Ofis
Programları derslerine (3X2) giriyorum. Ayrıca düz lisede de 10.sınıfların Bilgi ve ilt. Tek
giriyorum. Gazi ESEF mezunuyum...Döner sermayemiz yok. Pansiyonumuz var nöbet
tutuyorum. Çok şükür ben memnunum. Umarım yeterince cavap verebilmişimdir.
ermansr
Aktif Üye
Aktif Üye

METEM    21 May 2008, 23:39Alıntıyla Cevap Gönder

Çok sağolun Hocam cevaplarınız için.. Sitenize de baktım güzel olmuş elinize sağlık.
yigithoca
Yeni Üye
Yeni Üye

METEM    05 Hzr 2008, 23:37Alıntıyla Cevap Gönder

Yok hocam bende metemde çalışıyorum hiç memnun değilim, memnun birisinide tanımıyorum.
Çırak öğrencilerle de ister istemez muhatapsın. Nöbetlerde vs. yıpratıcı oluyor.
Okul çok düzensiz. Koordinasyon olmuyor.
Bilişimcilerin işi hele daha bir zor. Kısaca tavsiye etmiyorum.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

METEM

page generation = 0.20231 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması