Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
fersah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın    05 Hzr 2008, 0:09Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar her telden bölümü hakkında daha önce bir çok yorum yaptık. Olması gereken bir bölüm, zaman zaman çalışmaktan çok sıkılıyoruz, çok konuştuk ama hala çok fazla başlık açılıyor bu konuyla ilgili.

Çuvaldızı kendime batırıyorum şimdide, değerli arkadaşlarım neden şikayetçiyim: çünkü forumu genellikle son konu başlıklarından takip ediyorum, ihityacım bir bilgi olduğunda ilgili başlığı araştırıyorum, hata yapıyorum ama alışkanlığım oldu.

Sizden ricam lütfen, bari yıllardır mail adreslerinde dolaşan mailleri burda konu başlığı yapmayın...
akf
Aktif Üye
Aktif Üye

E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın    05 Hzr 2008, 0:11Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam size katılıyorum. Bazen çok önemli konular gözden kaçabiliyor. Ama gereksiz yazı ve sohbetler anasayfayı meşgul ediyor. Önemli paylaşımlardan çok kahvehane sohbetleri oluyor bazen.
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın    05 Hzr 2008, 1:59Alıntıyla Cevap Gönder

bu konuda haklısınız üyeleri bu konuda bilgilendirmek en doğrusu, mail adreslerimize gelen her ortamda paylaşılan sıradan konuların burada paylaşılması bizlere birşey kazandırmıyor ancak bazen bizlere katkı sağlayan olan maillerde olmuyor değil. Hepimiz alanımızda uzman kişileriz bu konuya daha duyarlı olmalı, gelen maili yorumlamalı ve paylaşıma sunmalıyız, sitemiziz sırf paylaşımda bulunmak için açılmış bir forum olmadığını hepimiz biliyoruz, sıradan forumların dışında bir ortamız ve bozmamak için tüm üyelerimizden duyarlı olmalarını beklemekteyiz.
fersah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın    05 Hzr 2008, 10:15Alıntıyla Cevap Gönder

Tüm bunlar için konu açarken biraz hassasiyet göstermemiz lazım. yıllar önce maillerde dolaşan şiir, yazı ve slaytları burada görünce inanın rahatsız oluyorum.
Bu tarz postalar, e-postalarımızı yeteri kadar meşgul etti forumumuzu bari meşgul etmesin. Ben kendi adıma çok rahatsızım.
mystreous
Seçkin Üye
Seçkin Üye

E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın    05 Hzr 2008, 11:10Alıntıyla Cevap Gönder

Aynı konuyu defelarca söyledim ben hocam. Kimse destek olmamıştı. Ben de çok rahatsızım.
cekgul
Aktif Üye
Aktif Üye

E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın    05 Hzr 2008, 11:21Alıntıyla Cevap Gönder

+1 +1 +1 alkis alkis çok haklısınız.

www.soktas75yil.meb.k12.tr
fersah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın    05 Hzr 2008, 12:22Alıntıyla Cevap Gönder

mystreous yazmış:
Aynı konuyu defelarca söyledim ben hocam. Kimse destek olmamıştı. Ben de çok rahatsızım.

O zaman yine biz rahatsız olduğumuzlamı kalacağız??? Lütfen buna bir çözüm bulalım artık
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

E-postalarımıza gelen gereksiz mailler burada konu başlığı olmasın

page generation = 0.22000 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması