|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
adyghe_tha
Site Gezgini

|
|
 |
okancag
Yeni Üye

|
| Commenius Projesi Hakkında 04 Hzr 2008, 13:45 | |
| Arkadaşlar şu anda yürütmekte olduğum bir Comenius projesi var. İngiltere ve Danimarka ile 2 ziyaret gerçekleştirdik. Proje konusunda bir miktar bilgim var. Yardım isteyen arkdaşlar mailimden ulaşırsa yardımcı olabilirim. Şu anda da Grundtvig projesi hazırlığındayım... İlgilenen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.  | |
|
|
 |
fatihpc
Tecrübeli Üye

| Commenius Projesi Hakkında 08 Ksm 2008, 9:34 | |
| | nasıl ve nereden başvuru yapılıyor okul için | |
|
|
 |
seyma
Aktif Üye

|
| Commenius Projesi Hakkında 08 Ksm 2008, 11:20 | |
| | Proje konularının nasıl bişey olması gerekiyor? | |
|
|
 |
ysahin
Tecrübeli Üye

| Commenius Projesi Hakkında 08 Ksm 2008, 22:26 | |
| ulusal ajansın sitesinden commenius kısmına bakarsanız gerekli bilgileri bulabilirsiniz
ayrıca geçmiş döneme yönelik kabul edilen projeler de nasıl bir şey olması konusunda fikir yürütmenize yardımcı olabilir | |
|
|
 |
canan224
Yeni Üye

|
| Commenius Projesi Hakkında 12 Ksm 2008, 18:24 | |
| | bildiğim kadarıyla comenius yurt dışında 1 yıl süreli maaşlı öğretmenlik yapmak. ama hiç atanmamış ya da görev yapmamış olma koşuluyla. Başvuru için bir dil yeterlili gerekiyor mu? ben 4. sınıf öğrencisiyim hocam şu anda. tam olarak ne yapmamı önerirsiniz? | |
|
|
 |
canan224
Yeni Üye

|
| Commenius Projesi Hakkında 12 Ksm 2008, 18:26 | |
| | bildiğim kadarıyla comenius yurt dışında 1 yıl süreli maaşlı öğretmenlik yapmak. ama hiç atanmamış ya da görev yapmamış olma koşuluyla. Başvuru için bir dil yeterlili gerekiyor mu? ben 4. sınıf öğrencisiyim hocam şu anda. tam olarak ne yapmamı önerirsiniz? | |
|
|
 |
okancag
Yeni Üye

|
| Commenius Projesi Hakkında 16 Ksm 2008, 18:11 | |
|
 |
 |
bildiğim kadarıyla comenius yurt dışında 1 yıl süreli maaşlı öğretmenlik yapmak. ama hiç atanmamış ya da görev yapmamış olma koşuluyla. Başvuru için bir dil yeterlili gerekiyor mu? ben 4. sınıf öğrencisiyim hocam şu anda. tam olarak ne yapmamı önerirsiniz? |
Bahsettiğiniz dil asistanlığıdır.. bunun için www.ua.gov.tr dan bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu yeni mezun ancak göreve atanmayan öğretmenlerden dil bilmesi şartı ile uygulanır. Benim projem okul ortaklıkları üzerine.. | |
|
|
 |
|
|