Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
realcriminal
Site Gezgini
Site Gezgini

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,    03 Hzr 2008, 16:33Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar e-okuldan not girişi yapacağım e-okula giriyorum daha sonra kurum işlemlerine girdiğim zaman explorer'ın sol alt köşesinde "Bitti ancak sayfada hatalar oluştu" yazısı çıkıyor. hiç bir yere tıklanmıyor ondan sonra. bu sadece kendi bilgisayarımda girdiğim zaman oluyor. üzerine çift tıklıyorum "Nesne Bekleniyor" yazısı geliyor. ya kafayı yicem. niye benim bilgisayarda böyle birşey yapıyor. okuldkinde normal giriyor.
lütfen yardım edin arkadalar...
resha
Aktif Üye
Aktif Üye

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,    03 Hzr 2008, 17:00Alıntıyla Cevap Gönder

Daha önceden girebiliyordunuz,yeni mi böyle oldu?
realcriminal
Site Gezgini
Site Gezgini

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,    03 Hzr 2008, 19:26Alıntıyla Cevap Gönder

2 ay önce de girememiştim,, ama diğer bütün sayfalara girebiliyorum,,
Usturlab
Aktif Üye
Aktif Üye

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,    03 Hzr 2008, 19:31Alıntıyla Cevap Gönder

sayfa tam yüklenmediğinden o hatayı veriyor.
realcriminal
Site Gezgini
Site Gezgini

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,    03 Hzr 2008, 19:38Alıntıyla Cevap Gönder

sorunu nasıl çözerim peki???
Zizu_
Aktif Üye
Aktif Üye

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,    04 Hzr 2008, 8:02Alıntıyla Cevap Gönder

hocam mozilla firefox kurun bide ordan girmeyi deneyin..kolay gelsin
cekgul
Aktif Üye
Aktif Üye

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,    04 Hzr 2008, 8:11Alıntıyla Cevap Gönder

e-okul sayfa girişinde "Sorunsuz Kullanım için bu tarayıcının script özelliklerinin açık olması gerekmektedir. Sistem özellikleri uygun değilse, üsteki form aktif olmayacaktır" bir mesaj var. tarayıcındaki eksik scriptten kaynaklanıyor, onu bulmalısın.
metecan
Aktif Üye
Aktif Üye

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,    04 Hzr 2008, 8:32Alıntıyla Cevap Gönder

explorer ayarlarını sıfırlayın. deneyin.
araçlar-internet seçenekleri-gelişmiş-sıfırla
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,    04 Hzr 2008, 8:32Alıntıyla Cevap Gönder

Bende labta bir makinada aynı sorun oldu...ne yaptımsam olmadı giremedim eokula umarım sen girebilirsesin cevabınıda verirsin bizlere.
metecan
Aktif Üye
Aktif Üye

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,    04 Hzr 2008, 8:34Alıntıyla Cevap Gönder

java kurulu olması gerekebilir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

Explorer hatası acil yardım lütfen,,,,

page generation = 0.94863 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)