|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
nahyes
Yeni Üye

|
| CS TURNUVASI 03 Hzr 2008, 9:01 | |
| | arkadaşlar affınıza sığınarak bir şeey söylemek istiyorum...Gözlemlediğim kadarıyla çocukların çoğunluğunda şiddet hakim....biz öğretmenler olarak çocuklara şiddetten uzak kalmalarını ve bununla ilgili olarak oynadıkları oyunlar ve izledikleri filmlerin şiddeet içerikli olmamasına dikkat etmelerini kendilerine ve velilere herzaman defaatle söylemiştik.bilmem yanlış mı düşünüyorum...bunun yerine daha değişik hem öğrenecekleri hemde eğlenecekleri etkinlikler planlayabiliriz diye düşünüyorum.oyun oynatırken bile seçici olmamız gerekir herhalde... | | |
|  | elfi
Aktif Üye

|
| CS TURNUVASI 03 Hzr 2008, 9:11 | |
| | Kesinlikle katılıyorum, yeni nesillerde şiddete meğilli, ruhsal olarak bozulmuş, sapkınlıkları olan bireylerle karşılaşmak istemiyorsak eğer biz de eğitimi verirken payımıza düşen görevi itina ile yerine getirmemiz gerekiyor. | | |
|  | ilter
Aktif Üye

Kayıt: 08 Mar 2007 Mesajlar: 328 Konum: Ankara - Kuşadası |
| CS TURNUVASI 03 Hzr 2008, 9:59 | |
| Oyun bir amaç değil! Aksine öğretmek için bir araçtır. Diğer şekilde bilgisayar öğretmeninin internet cafecilerden ne farkı olur!!! Çok yanlış....  | | |
|  | denizlerb
Aktif Üye

| CS TURNUVASI 03 Hzr 2008, 10:59 | |
| | ben CS oynatıyorum. öğrencilerim de bunun sadece bir oyun olduğunu bilecek yaşta ve kapasitedeler. bu yüzden bi mahsur görmüyorum. internet cafeciyle öğretmen arasındaki benzerliği nasıl kurdunuz onu anlamadım. her oyun öğretici değildir. bazılarıda kafa yorgunluğunu alır, desarj eder. | | |
|  | denizlerb
Aktif Üye

| CS TURNUVASI 03 Hzr 2008, 11:05 | |
| | Ayrıca bırakaım çocuklar internet cafelere giderek kontrolsuz ortamlarda mı oyun oynasınlar. oralardan argo sözcükler mi öğrensinler. sigara tiryakisi mi olsunlar. sayın arkadaslarım bence okulda sizin kontrolunuzde ve belli zamanlarda öğrencilerin oyun oynamasına izin verin (CS dahil). İnanın bana öğrencilerinizi şiddetten, ve kötü ortamlardan kurtarmış olacaksınız. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 3.29099 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|