Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

CS TURNUVASI

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
nahyes
Yeni Üye
Yeni Üye

CS TURNUVASI    03 Hzr 2008, 9:01Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar affınıza sığınarak bir şeey söylemek istiyorum...Gözlemlediğim kadarıyla çocukların çoğunluğunda şiddet hakim....biz öğretmenler olarak çocuklara şiddetten uzak kalmalarını ve bununla ilgili olarak oynadıkları oyunlar ve izledikleri filmlerin şiddeet içerikli olmamasına dikkat etmelerini kendilerine ve velilere herzaman defaatle söylemiştik.bilmem yanlış mı düşünüyorum...bunun yerine daha değişik hem öğrenecekleri hemde eğlenecekleri etkinlikler planlayabiliriz diye düşünüyorum.oyun oynatırken bile seçici olmamız gerekir herhalde...
elfi
Aktif Üye
Aktif Üye

CS TURNUVASI    03 Hzr 2008, 9:11Alıntıyla Cevap Gönder

Kesinlikle katılıyorum, yeni nesillerde şiddete meğilli, ruhsal olarak bozulmuş, sapkınlıkları olan bireylerle karşılaşmak istemiyorsak eğer biz de eğitimi verirken payımıza düşen görevi itina ile yerine getirmemiz gerekiyor.
ilter
Aktif Üye
Aktif Üye

CS TURNUVASI    03 Hzr 2008, 9:59Alıntıyla Cevap Gönder

Oyun bir amaç değil! Aksine öğretmek için bir araçtır. Diğer şekilde bilgisayar öğretmeninin internet cafecilerden ne farkı olur!!! Çok yanlış.... Shocked Confused Sad
denizlerb
Aktif Üye
Aktif Üye

CS TURNUVASI    03 Hzr 2008, 10:59Alıntıyla Cevap Gönder

ben CS oynatıyorum. öğrencilerim de bunun sadece bir oyun olduğunu bilecek yaşta ve kapasitedeler. bu yüzden bi mahsur görmüyorum. internet cafeciyle öğretmen arasındaki benzerliği nasıl kurdunuz onu anlamadım. her oyun öğretici değildir. bazılarıda kafa yorgunluğunu alır, desarj eder.
denizlerb
Aktif Üye
Aktif Üye

CS TURNUVASI    03 Hzr 2008, 11:05Alıntıyla Cevap Gönder

Ayrıca bırakaım çocuklar internet cafelere giderek kontrolsuz ortamlarda mı oyun oynasınlar. oralardan argo sözcükler mi öğrensinler. sigara tiryakisi mi olsunlar. sayın arkadaslarım bence okulda sizin kontrolunuzde ve belli zamanlarda öğrencilerin oyun oynamasına izin verin (CS dahil). İnanın bana öğrencilerinizi şiddetten, ve kötü ortamlardan kurtarmış olacaksınız.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

CS TURNUVASI

page generation = 3.29099 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması