|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
cihanmnsl
Aktif Üye

|
| xp açılmyıor çok acil 03 Hzr 2008, 8:43 | |
| hocalarım...
sabah laba geldim...
bilgisayarı açtığımda karşıma güvenli mod ağ desteği ile güvenli mod ve olağan şekilde başlat şeklined olan ekran geldi...
olağan şekilde başlat dedim başlamadı
güvenli modda başlat dedim başlamıyor karşıma aynı baştaki bahsettiğim seçenek ekranı geliyor...
birtürlü olmadı.enazından niyetim sistemi geri yüklemekti...
cddden çalışan xp ile çalıştırdım bilgisayarı..
bilgisayarıma baktığımda c yani yerel disk boş gözüküyor...aç diyorum bana bozuk dosya adı diye hata veriyor...ne yapmam lazım şimdi...
c de sorun var...yan iyerel diskte...
erd comander la sistemi yeniden yüklemeye kalktım c de windows gözükmüyor hatası veriyor...
ne yapmalayım...acil... | | |
|  | aakcakaza
Süper Üye

| xp açılmyıor çok acil 03 Hzr 2008, 8:53 | |
| http://www.bilgisayarbilisim.net/post159321.html
bu konuda format atmadan xpyi nasıl kurtaracaginiz anlatiliyor hocam, aynı sıkıntı bende de olmustu, bu sekilde kurtarmistim. o da olmadi cdden calisan xp degilde linux cdleri belki isini gorebilir, diskteki verleri kurtarmak icin. | | |
|  | cihanmnsl
Aktif Üye

|
| xp açılmyıor çok acil 03 Hzr 2008, 10:25 | |
| hocam teşşekkür ederim...
yadımınla halledildi...
chekdisk ile hirenden olay çözüldü...
teşekkürler formatt atmadan halledildi... | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 5.19335 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|