Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

xp açılmyıor çok acil

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
cihanmnsl
Aktif Üye
Aktif Üye

xp açılmyıor çok acil    03 Hzr 2008, 8:43Alıntıyla Cevap Gönder

hocalarım...
sabah laba geldim...
bilgisayarı açtığımda karşıma güvenli mod ağ desteği ile güvenli mod ve olağan şekilde başlat şeklined olan ekran geldi...
olağan şekilde başlat dedim başlamadı
güvenli modda başlat dedim başlamıyor karşıma aynı baştaki bahsettiğim seçenek ekranı geliyor...
birtürlü olmadı.enazından niyetim sistemi geri yüklemekti...
cddden çalışan xp ile çalıştırdım bilgisayarı..
bilgisayarıma baktığımda c yani yerel disk boş gözüküyor...aç diyorum bana bozuk dosya adı diye hata veriyor...ne yapmam lazım şimdi...
c de sorun var...yan iyerel diskte...
erd comander la sistemi yeniden yüklemeye kalktım c de windows gözükmüyor hatası veriyor...
ne yapmalayım...acil...
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

xp açılmyıor çok acil    03 Hzr 2008, 8:53Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.bilgisayarbilisim.net/post159321.html

bu konuda format atmadan xpyi nasıl kurtaracaginiz anlatiliyor hocam, aynı sıkıntı bende de olmustu, bu sekilde kurtarmistim. o da olmadi cdden calisan xp degilde linux cdleri belki isini gorebilir, diskteki verleri kurtarmak icin.
cihanmnsl
Aktif Üye
Aktif Üye

xp açılmyıor çok acil    03 Hzr 2008, 10:25Alıntıyla Cevap Gönder

hocam teşşekkür ederim...
yadımınla halledildi...
chekdisk ile hirenden olay çözüldü...
teşekkürler formatt atmadan halledildi...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

xp açılmyıor çok acil

page generation = 5.19335 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)