Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

TERCİH DIŞI ATANANLAR (ACİL)!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
supreme35
Aktif Üye
Aktif Üye

TERCİH DIŞI ATANANLAR (ACİL)!!!    02 Hzr 2008, 8:20Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR ZORUNLU HİZMET YÜKÜMLÜSÜ OLUP 10 TERCİHİNİDE DOLDURAN ONAY ÇIKTISINDA TERCİHLERİME ATANAMADIĞIM TAKDİRDE TERCİH DIŞI ATANMAK İSTEMİYORUM YAZAN VE BUNA RAĞMEN TERCİH DIŞI KURAYLA ATANAN VARMI
pcdeniz
Site Gezgini
Site Gezgini

TERCİH DIŞI ATANANLAR (ACİL)!!!    02 Hzr 2008, 9:14Alıntıyla Cevap Gönder

bende zorunlu hizmet yükümlüsüydüm ama dediğin madde acılmadı bende sadece 10 tercih gözüküyordu
sirius2006
Aktif Üye
Aktif Üye

TERCİH DIŞI ATANANLAR (ACİL)!!!    02 Hzr 2008, 9:24Alıntıyla Cevap Gönder

:eğer bu sene zorunlu hizmete tabii isen zaten tercih dışı atanmak istemiyorum diyemessin. Ama dediğim gibi bu sene tabiysen. Yani yapabileceğin bir şey yok gibi gözüküyor
tanes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

TERCİH DIŞI ATANANLAR (ACİL)!!!    02 Hzr 2008, 9:54Alıntıyla Cevap Gönder

eğer zorunlu hizmet yükümlüsüysen zaten senin seçme şansın yokki
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

TERCİH DIŞI ATANANLAR (ACİL)!!!

page generation = 1.16037 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)