Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

Davranış notlarını nasıl giriyorsunuz

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
botett
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Davranış notlarını nasıl giriyorsunuz    31 May 2008, 8:20Alıntıyla Cevap Gönder

agahyildiz yazmış:
bencede gir. sonra niye girmedin diye sorarlarsa idare şöyle demişti böyle demişti diyemeyiz.
e-okul her öğretmenin kendi sorumluluğunda..
bu arada eğer açılmıyorsa idare izin verme yetkisini ayarlayamıyordur.
bilgisayarcılar. davranış notlarını + sınıfınız varsa öğrencilerinizin okudukları kitapları + yine sınıfınız varsa yöneltme formlarını girmek zorundasınız...

Hocam benim sınıfım var ama yöneltme formunu bulamadım nerde acaba...
hardeniz
Aktif Üye
Aktif Üye

Davranış notlarını nasıl giriyorsunuz    31 May 2008, 9:25Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar davranış notları SBS sınavında %5 etkili olacak diye hatırlıyorum.Bunun için kesinlikle girilmesi gerekiyor.
yasarcan
Aktif Üye
Aktif Üye

Davranış notlarını nasıl giriyorsunuz    31 May 2008, 10:13Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar macro maker adlı bir program var onu kullanarak arka arkaya 400 tane TAb -> 5 gönderebilirsiniz..

http://www.inndir.com/MacroMaker-19159p.html

benden duymuş olmayın
Laughing
ayhangunes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Davranış notlarını nasıl giriyorsunuz    31 May 2008, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

yasarcan yazmış:
arkadaşlar macro maker adlı bir program var onu kullanarak arka arkaya 400 tane TAb -> 5 gönderebilirsiniz..

http://www.inndir.com/MacroMaker-19159p.html

benden duymuş olmayın
Laughing

Hocam harikasın süper çalışıyor
evlat
Site Gezgini
Site Gezgini

Davranış notlarını nasıl giriyorsunuz    31 May 2008, 10:36Alıntıyla Cevap Gönder

tab tuşuna ve rakamlara devamlı basarak giriyorum, Allah ne verdiyse Razz
mcan_k
Yeni Üye
Yeni Üye

Davranış notlarını nasıl giriyorsunuz    31 May 2008, 11:25Alıntıyla Cevap Gönder

bir ogrencinin notlarına bakarken gordum henuz notları girmedigimde hepsi 5 gorunuyordu
ercan80
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Davranış notlarını nasıl giriyorsunuz    31 May 2008, 11:40Alıntıyla Cevap Gönder

memo41 yazmış:
BEN GİRMİYORUM...İDARE GİRME DEDİ..BİR SORUN OLURMU..1.DÖNEMDE GİRMEDİM..İDARE SEN NOT VERMİYORSUN.GİRMEYECEKSİN DEDİ

Hocam 4. ve 5. sınıflar için hiç biri yok. Sadece ikinci kademe için davranış notları ve yöneltme var.
botett
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Davranış notlarını nasıl giriyorsunuz    31 May 2008, 20:36Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar benim sınıfım var da yöneltme formlarını bulamadım... Nerde acaba
frt44
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Davranış notlarını nasıl giriyorsunuz    01 Hzr 2008, 0:40Alıntıyla Cevap Gönder

yöneltme formlarını çarşamba günü kapattılar hocam...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

Davranış notlarını nasıl giriyorsunuz

page generation = 2.31221 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması