Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

EBTF Öğretmenleri dönüşümlü kurs verme yazısı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
sayarbilgi
Site Gezgini
Site Gezgini

EBTF Öğretmenleri dönüşümlü kurs verme yazısı    28 May 2008, 12:44Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Bakanlıktan gelen resmi yazının içeriği aşağıdaki gibidir....

Bazı İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından “Yazarlık Yazılımı”, ve "Web Tabanlı İçerik Geliştirme" kurslarını verecek merkezi hizmetiçi eğitim almış eğitici bilişim teknolojileri formatör öğretmen eksiklikleri olması nedeniyle, söz konusu kursların planlanamadığı belirtilmektedir.

Yazarlık Yazılımı” ve “Web Tabanlı içerik Geliştirme” kurslarının içerikleri birbirlerinden birkaç yazılım dışında farklı değildir. Söz konusu kurslarda başarılı olmuş eğitici bilişim teknolojileri formatör öğretmenler bu kursları dönüşümlü olarak ya da birlikte verebilir. Bu nedenle, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde bu kursları planlama hususunda ortaya çıkabilecek öğretim görevlisi eksikliklerini önlemek amacıyla “Yazarlık Yazılımı” eğitimi almış eğitici bilişim teknolojileri formatör öğretmenler “Web Tabanlı İçerik Geliştirme” kursunda öğretim görevlisi olarak, “Web Tabanlı İçerik Geliştirme” eğitimi almış eğitici bilişim teknolojileri formatör öğretmenler de “Yazarlık Yazılımı” kursunda öğretim görevlisi olarak görev alabilirler.

+1
raco38
Aktif Üye
Aktif Üye

EBTF Öğretmenleri dönüşümlü kurs verme yazısı    29 May 2008, 18:13Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bunun her ikisinin de kursunu almadım. Kim verecek o zaman kursları. Benden başka eğitici formatörde yok. İllaki vermek zorundamıyız
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

EBTF Öğretmenleri dönüşümlü kurs verme yazısı    30 May 2008, 7:21Alıntıyla Cevap Gönder

kurs almadıysan veremezsin.
DotCom
Seçkin Üye
Seçkin Üye

EBTF Öğretmenleri dönüşümlü kurs verme yazısı    30 May 2008, 7:29Alıntıyla Cevap Gönder

Kime verilecek bu kurslar. Bilişim öğretmenlerine mi ?
İsteyen mi katılacak , kursun süresi nedir?
Kurs sonunda katılımcılara belge verilecek mi?
Katılım zorunlu mu?
sayarbilgi
Site Gezgini
Site Gezgini

EBTF Öğretmenleri dönüşümlü kurs verme yazısı    30 May 2008, 7:38Alıntıyla Cevap Gönder

DotCom yazmış:
Kime verilecek bu kurslar. Bilişim öğretmenlerine mi ?
İsteyen mi katılacak , kursun süresi nedir?
Kurs sonunda katılımcılara belge verilecek mi?
Katılım zorunlu mu?

Web içerik geliştirme kursu ilköğretim okulunda görevli öğretmenlere Yazarlık yazılımı ise ortaöğretimde görevli öğretmenlere verilecek.Kursun süresi web içerikte 90 saat yazarlık yazılımda ise 60 saattir.Katılımlar tabiki sertifika verilecektir.Katılım zorunlu demekle beraber en çok istekli olan öğretmenleri almak daha mantıklı ve doğru olup kurs daha çok amacına ulaşmaktadır... Smile
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

EBTF Öğretmenleri dönüşümlü kurs verme yazısı    30 May 2008, 7:44Alıntıyla Cevap Gönder

Katılım zorunlu dersek resen almamız lazım resen alınca da sıkıntılar oluyor. Bazı illerde öğretmenler idare mahkemesine başvurup ek ders istiyor filan. Gene de siz bilirsiniz.
DotCom
Seçkin Üye
Seçkin Üye

EBTF Öğretmenleri dönüşümlü kurs verme yazısı    30 May 2008, 7:48Alıntıyla Cevap Gönder

Ben köydeyim mesela , kurs ilçede olur herhalde. Gidiş geliş 10 ytl. Bu durumda yolluk alabilir miyim? Nereden baksanız 90 saatlik kurs 20 gün filan sürer. Zaten kurs kapsamında yer alan konuları anlatacak akdar biliyorum ama ebitefo değilim formatör de değilim ?
Must@f
Aktif Üye
Aktif Üye

EBTF Öğretmenleri dönüşümlü kurs verme yazısı    30 May 2008, 8:36Alıntıyla Cevap Gönder

Bilgisayar Öğretmenleri verebilir. Bu kursu alan bilgisayar öğretmenleri var.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

EBTF Öğretmenleri dönüşümlü kurs verme yazısı

page generation = 6.32455 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)