Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
suleyyyman
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 23:48Alıntıyla Cevap Gönder

Hokuspokus .

Evet haklısınız kim gelirse gelsin değişmemeli.
ama nedense bugüne kadar müdüre hiç itiraz edemedim belki de sevgiden kaynaklanıyor.
bide ilk senem ..
hokuspokus2
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    29 May 2008, 23:51Alıntıyla Cevap Gönder

evet orası da doğru, okullarda psikolojik baskı had safhada, bu yüzden de mesele sizin basiretsizliğiniz değil onların suçudur.. hele bizim branş biraz daha tecrübe kazansın da öyle işler yoluna girecek sanırım Smile
61ogretmen61
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    30 May 2008, 0:04Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayar veriyorum. nasıl yapacaklarını da gösteriyorum. hatta tab tuşunu bile bilmiyorlardı. özellikle yöneltmelerde çok yardımcı oluyor. balık tutmayı gösteririm ama başkası için tutmam.
seyyyes
Aktif Üye
Aktif Üye

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    30 May 2008, 0:12Alıntıyla Cevap Gönder

hokuspokus2 hocamın da dediği gibi psikolojik baskı oluşuyor..ilk başta kırmayayım diyoruz sonra iş tamammen bizim üzerimize yıkılıyor..ilk yıl çok çok çektim ben bu durumdan.bir gün saygı duyduğum öğretmen arkadaşlardan biri böyle yapmam gerektiği konusunda uyardı.ilk başta kulak asmadım söylediklerine ama zamanla sözüne geldim.Özellikle yeni başlayan arkadaşlar lütfen kendinizi ezdirmeyin...
niki77
Site Gezgini
Site Gezgini

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz    30 May 2008, 1:01Alıntıyla Cevap Gönder

siz gösterin hocam onlar devam etsin
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

diğer öğretmenlerin notlarını ve yöneltmelerini giriyormusunuz

page generation = 0.27906 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması