|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
ngezen
Aktif Üye

| kendi Laptopumda e-okula giremiyorum :( 28 May 2008, 18:50 | |
| | arkadaşlar foruma baktımda bulamadım bugün okuldaki bilgisayarlardan e-okula girebiliyorduk ama şimdi kendi laptopumdan e okula giremiyorum girş sayfası geliyor kodu yazıp şifremle bağlanıyorum ancak ekran öylece kalıyor giriş yapamıyorum diğer arkadaşlarım şu anda bağlanabiliyorlarmış güvenlikle mi alakalı dedim güvenlik duvarını kapatmama rağmen açılmadı virüs programı ayarlarımı değiştirdim yine olmadı çıldırmak üzereyim arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim iyi akşamlar | | |
|  | ngezen
Aktif Üye

| kendi Laptopumda e-okula giremiyorum :( 28 May 2008, 18:57 | |
| cevabı buldum arkadaşlar kusura bakmayın kalabalık yaptım ama  | | |
|  | emines
Seçkin Üye

| kendi Laptopumda e-okula giremiyorum :( 28 May 2008, 18:58 | |
| | canım bende giriyorum ama senin sorunun ne anlamadım. | | |
|  | prentice
Seçkin Üye

| kendi Laptopumda e-okula giremiyorum :( 28 May 2008, 20:57 | |
| kendini en hızlı cevaplayan üye seçilmelisin hcm  | | |
|  | ilede_sen
Seçkin Üye

Kayıt: 09 May 2008 Mesajlar: 732 Konum: istanbul/mecidiyeköy |
| Re: kendi Laptopumda e-okula giremiyorum :( 28 May 2008, 21:54 | |
|
 |
 |
arkadaşlar foruma baktımda bulamadım bugün okuldaki bilgisayarlardan e-okula girebiliyorduk ama şimdi kendi laptopumdan e okula giremiyorum girş sayfası geliyor kodu yazıp şifremle bağlanıyorum ancak ekran öylece kalıyor giriş yapamıyorum diğer arkadaşlarım şu anda bağlanabiliyorlarmış güvenlikle mi alakalı dedim güvenlik duvarını kapatmama rağmen açılmadı virüs programı ayarlarımı değiştirdim yine olmadı çıldırmak üzereyim arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim iyi akşamlar |
hocam aynı sıkıntı bendede war davranış notlarını gircem.2 okulda görevliyim.1 okula giriyom dieri aynı senin dediğin gibi not girme kutuları aktif deil pasif sorun nemiş.
bende deneyim bi. | | |
|  | ngezen
Aktif Üye

|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.15355 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|