|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
htoprak3232
Aktif Üye

|
| ASKER ÖĞRETMENLER TAYİN İSTEYEBİLİYOR FAKAT....... 14 May 2008, 15:38 | |
| | ASKER ÖĞRETMENLER TAYİN İSTEYEBİLİYOR FAKAT 31 TEMMUZDA GÖREVE BAŞLAMAYI TAAHHÜT ETMİŞ OLUYOR BUDA İMKANSIZ ÇÜNKÜ ASKER ÖĞRETMENLER 1 AĞUSTOS İTİBARİ İLE GÖREVE BAŞLAYABİLİYOR O YÜZDEN TAYİN İSTESELER BİLE GEÇERLİ EĞİL YANİ SAYFA AÇILIYOR SONUÇ YOK................. | |
|
|
 |
xmet
Site Gezgini

|
| ASKER ÖĞRETMENLER TAYİN İSTEYEBİLİYOR FAKAT....... 14 May 2008, 15:41 | |
| | eee hocam bize şube müdürü 31 temmuzda terhis olacağınıza dair belge verin yeter dedi.ben 3 gündür bu belgeyi almak için koşuşturuyorum.alsam bile tercih yapamıyormuyum.ilsiste çıkan yazının anlamı ne o zaman?sen asker öğretmen misin hocam?tercih yapamadın mı?durumun nedir? | |
|
|
 |
htoprak3232
Aktif Üye

|
| ASKER ÖĞRETMENLER TAYİN İSTEYEBİLİYOR FAKAT....... 14 May 2008, 15:43 | |
| | EVET ASKER ÖĞRETMENİM KULP İLÇESİ DİYARBAKIR İLSİS SAYFASINDA YERLER AÇIK ALTTA UYARI 31 TEMMUZ İTİBARİ İLE GÖREVE BAŞLAYACAĞINI BELGELENDİRMELİSİN YAZIYOR | |
|
|
 |
mirayabravci
Seçkin Üye

| ASKER ÖĞRETMENLER TAYİN İSTEYEBİLİYOR FAKAT....... 15 May 2008, 19:45 | |
| | Bu nasıl iştir!!! | |
|
|
 |
htoprak3232
Aktif Üye

|
| ASKER ÖĞRETMENLER TAYİN İSTEYEBİLİYOR FAKAT....... 17 May 2008, 20:30 | |
| 31 Temmuz itibariyle göreve başlıyacağınızı belgelendirmeniz gerekiyor!
31 TEMMUZ TERHİS GÜNÜMÜZ GÖREVE BAŞLAMA ANCA 1 AĞUSTOS RÜYA GÖRMEYELİM ASKER ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR YAKTILAR BİZİM TAYİNİ SENEYE NASİPSE ARTIK | |
|
|
 |
mirayabravci
Seçkin Üye

| ASKER ÖĞRETMENLER TAYİN İSTEYEBİLİYOR FAKAT....... 29 May 2008, 1:35 | |
| Şimdi kafam iyice karıştı.
Ben asker öğretmenim ve tayin istedim.31 temmuzda terhis oluyorum.
Tayinim çıksa bile başlayamıyormuyum???
Daha başka bir başlık altında tartışmıştık ama yine kafamı karıştırmayı becerdiniz
Elinize sağlık. | |
|
|
 |
xmet
Site Gezgini

|
| ASKER ÖĞRETMENLER TAYİN İSTEYEBİLİYOR FAKAT....... 29 May 2008, 2:01 | |
|
 |
 |
Şimdi kafam iyice karıştı.
Daha başka bir başlık altında tartışmıştık ama yine kafamı karıştırmayı becerdiniz
Elinize sağlık. |
hocam Allah aşkına her söylenene inanma.bırak bu aklına geleni söyleyenleri.onlar başvuru da yapamazsınız demişlerdi.yaptık işte.göreve de başlayacaz.kafanı yorma sen;)eğer tayinimiz çıkarsa tabi.herkese güven olmuyo.öğretmen olmasına rağmen-kimi kandıracaklarsa-hizmet puanlarını bile tonla fazla yazan gördük.salla bu adamları.eğleniyolar işte garipler  | |
|
|
 |
mirayabravci
Seçkin Üye

| ASKER ÖĞRETMENLER TAYİN İSTEYEBİLİYOR FAKAT....... 29 May 2008, 2:19 | |
|
 |
 |
 |
 |
Şimdi kafam iyice karıştı.
Elinize sağlık. |
hocam Allah aşkına her söylenene inanma.bırak bu aklına geleni söyleyenleri.onlar başvuru da yapamazsınız demişlerdi.yaptık işte.göreve de başlayacaz.kafanı yorma sen;)eğer tayinimiz çıkarsa tabi.herkese güven olmuyo.öğretmen olmasına rağmen-kimi kandıracaklarsa-hizmet puanlarını bile tonla fazla yazan gördük.salla bu adamları.eğleniyolar işte garipler  |
Hocam Allah senden razı olsun. İçimi rahatlattın. Artık rahat bir uyku uyuyabilirim. Sağol. | |
|
|
 |
|
|