Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
yeremez
Aktif Üye
Aktif Üye

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    26 May 2008, 20:39Alıntıyla Cevap Gönder

Ttnet in 2 yıl sözleşme karşılığı verdiği Wireless modem ve 2 aylık ücretsiz kampanyasına başvurmuştum. tayinden dolayı interneti kapatmak istiyorum.
Daha 1 yıl bile etmediği için Kampanyadan aldığım hediyelerin parasını vermem gerekiyor.
Modem 150 ytl, 2 ay sınırlı bağlantı 29*2 , toplam 208 Ytl ücret edemem gerekiyor.
İnterteni başkasına ait bir hatta nakil edebilirmiyim?
Yada İnterneti tayinimin çıktığı yere nakledebilirmiyim. Nakletmem için bulunduğum ilde ve gideceğim ilde ne gibi işlemler yapmam gerekiyor?
nisay
Aktif Üye
Aktif Üye

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    26 May 2008, 20:41Alıntıyla Cevap Gönder

telekomla git konuş derim ben...
vseckn
Site Gezgini
Site Gezgini

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    26 May 2008, 20:45Alıntıyla Cevap Gönder

Nakil yapabilirsiniz, ben öyle yaptım. Geçen yıl Kırıkkale'den Bozüyük'e tayinim çıktı. Önce gidip telefon hattı açtırdım daha sonra nakil dilekçesi verdim. Gerisini onlar hallediyorlar. Ödemene gerek yok hocam o kadar parayı. Telekoma gidip görüşürsen gerekli bilgiyi verirler.
yeremez
Aktif Üye
Aktif Üye

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    26 May 2008, 21:43Alıntıyla Cevap Gönder

vseckn yazmış:
Nakil yapabilirsiniz, ben öyle yaptım. Geçen yıl Kırıkkale'den Bozüyük'e tayinim çıktı. Önce gidip telefon hattı açtırdım daha sonra nakil dilekçesi verdim. Gerisini onlar hallediyorlar. Ödemene gerek yok hocam o kadar parayı. Telekoma gidip görüşürsen gerekli bilgiyi verirler.

hocam şu an bulunduğum ilden ayrılmadan önce telefonu kapatmalımıyım?
yada tayinimin çıktığı ile gitmeden önce yapmam gereken bişey varmı?
frt44
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    26 May 2008, 21:45Alıntıyla Cevap Gönder

gittiğin ilden de telefonu kapattırabiliyorsun...
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

Re: Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    26 May 2008, 21:46Alıntıyla Cevap Gönder

yeremez yazmış:
Ttnet in 2 yıl sözleşme karşılığı verdiği Wireless modem ve 2 aylık ücretsiz kampanyasına başvurmuştum. tayinden dolayı interneti kapatmak istiyorum.
Daha 1 yıl bile etmediği için Kampanyadan aldığım hediyelerin parasını vermem gerekiyor.
Modem 150 ytl, 2 ay sınırlı bağlantı 29*2 , toplam 208 Ytl ücret edemem gerekiyor.
Yada İnterneti tayinimin çıktığı yere nakledebilirmiyim. Nakletmem için bulunduğum ilde ve gideceğim ilde ne gibi işlemler yapmam gerekiyor?

İnterneti başka ile nakil yapabiliyorsunuz. Ama hattın kendinizin mi olması şar. Sanırım evet.

Ben de şunu sorayım????
ben bu ay kapattıracağım interneti. 28 i miydi fatura kesim tarihi? Yani en son hangi gün kestirebiliriz?
frt44
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    26 May 2008, 21:50Alıntıyla Cevap Gönder

biltek2007 yazmış:
yeremez yazmış:

İnterneti başka ile nakil yapabiliyorsunuz. Ama hattın kendinizin mi olması şar. Sanırım evet.

Ben de şunu sorayım????
ben bu ay kapattıracağım interneti. 28 i miydi fatura kesim tarihi? Yani en son hangi gün kestirebiliriz?

fatura kesim tarihleri ay sonunda...ayın ilk günü diğer ay başlar...
yeremez
Aktif Üye
Aktif Üye

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    26 May 2008, 22:00Alıntıyla Cevap Gönder

bilgileriniz icin tsk ederim
hasand
Yeni Üye
Yeni Üye

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    28 May 2008, 22:02Alıntıyla Cevap Gönder

fatura kesim tarihi çok da önemli değilmiş. ben hattı kapattırdığımda ayın 8 iydi. sadece 8 ytl kapatma ücreti istediler. baya sonradan bide 41 ytl fatura geldi telekomu arayınca ödemenize gerek yok dediler (otomatik olarak ankaradan gönderiyo sistem siz ona bakmayın). bu da böyle bir anımdır. ister kapat ister naklettir aynı ücret 8 ytl idi geçen yaz.
saygılarımla
tt60
Site Gezgini
Site Gezgini

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    28 May 2008, 22:32Alıntıyla Cevap Gönder

Ya aynı dert bizde de var hocam şimdi nasıl olacak, bizimkide mi aynı kampanya idi ? hatırlamıyorum, birde bu işlerle uğraşması var , neyse bakalım Confused
serhatdemir
Aktif Üye
Aktif Üye

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    28 May 2008, 22:37Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben kampanyaya başvurduğumda bu olayı sordum nakil yapılabileceğini söylediler vseckn hocam gayet anlaşılır bir biçimde açıklamış.
ao1983
Aktif Üye
Aktif Üye

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri    28 May 2008, 22:41Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bende aynı şeklide kampanya ile almıştım istanbuldan..
tayinim çıktı batmana ve nakil yaptırdım.
telefonuda adsl hattınıda nakil ettirebiliosunuz sadece 28 ytl falan yanlış hatırlamıosam nakil ücreti alıolar adsl den...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri

page generation = 0.82931 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması